ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Το φόρουμ που βλέπετε κατασκευάστηκε από την εφημερίδα μας, το Αιγάλεω (ιστοσελίδα egaleonews.wix.com/egaleonews), που η έδρα της είναι Γρηγορίου Κυδωνιών 15, Αιγάλεω 122 41. Στη διεύθυνση αυτή βρίσκεται και το κατάστημα Ιδέα-Γκαλερί Καφετζή, που έχει ως βασικό αντικείμενο την πώληση υλικών για ζωγραφική και άλλες εικαστικές τέχνες, καθώς και για χειροτεχνίες, καθώς και την πώληση πινάκων ζωγραφικής, κύρίως τής Μαρίας Τσολακίδου-Καφετζή και τού Στέλιου Καφετζή (Ιστοσελίδα: kafetzi-gr.webnode.com)
ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ


(Ιτέα, πολιτικά, εικαστικά, αθλητικά, ιντερνετικά, Λίνουξ,
αυτοδιοικητικά, δορυφορική τηλεόραση και... παν το επιστητόν)


  • Δημοσίευση νέας Θ.Ενότητας
  • Απάντηση στη Θ.Ενότητα

Όταν δεν ανεβαίνεις στην ταράτσα, υπάρχει κι άλλος τρόπος!

Μοιραστείτε

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Όταν δεν ανεβαίνεις στην ταράτσα, υπάρχει κι άλλος τρόπος!

Δημοσίευση από Επισκέπτης Την / Το 21/10/2015, 10:04

Τραβώντας πρόσφατα με δύναμη το πιάτο, αντιλήφθηκα ότι είχα καλή λήψη στις 3 μοίρες ανατολικά, στις 19,2 ανατολικά και στις 23,5 ανατολικά, αλλά όμως στις 28,2 ανατολικά, στις 42 και σε άλλες θέσεις αρκετά μακριά από τις 3 προαναφερθείσες δεν έβλεπα κανάλια που έπιαναν προηγουμένως. Γι' αυτό πήρα απόφαση να ξανανέβω στην ταράτσα για ρύθμιση, προφανώς τραβώντας το κάτοπτρο προς την άλλη μεριά, για να ... ξεστραβώσει ο άξονας τού μοτέρ ή για να ρυθμίσω από τα 4 σημεία ρύθμισης που είχε το μοτέρ, με τα κλειδιά άλεν. Τότε, ξαφνικά σκέφτηκα: Γιατί δεν παίζω με τις παραμέτρους τού USALS, πράγμα που είχα ξανακάνει παλιότερα, αντί να ανέβω στην ταράτσα;;;!!!!
Τελικά ανακάλυψα ότι όταν αλλάζω την τοποθέτηση 37,99 έως και 77,00 στο γεωγραφικό μήκος, πιάνω με πολύ καλό σήμα τον δορυφόρο στις 42 μοίρες, αλλά και στις 26 (πάντα ανατολικά μιλάμε), όπως και στις 21,5. Θα συνεχίσω όποτε έχω χρόνο να κάνω το ίδιο, σημειώνοντας τι βάζω σε κάθε δορυφόρο.
Σχετικά τώρα με τον 28,2 ανατολικά, δεν κατάφερα τίποτα, ενώ πριν το... τράβηγμα έπιανα κάποια κανάλια του και προς το παρόν εγκατέλειψα την προσπάθεια. Σκέφτηκα βέβαια ότι το ιχνοδιάγραμμά του δεν περιλαμβάνει την Αττική, οπότε, είπα από μέσα μου, αφού μάς έχει γραμμένους, τον έχουμε κι εμείς.
Δεν αποκλείεται όμως, να ξαναπροσπαθήσω να τον πιάσω με τον προαναφερθέντα τρόπο, όχι τόσο για να δω τα... εκλεκτά κανάλια τών... αγαπημένων μας Άγγλων, όσο για να πετύχω κάτι δύσκολο και να έχω κάποια ικανοποίηση, σ' αυτή τη σκληρή εποχή τών Μνημονίων... sunny
avatar
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 983
Ημερομηνία εγγραφής : 29/10/2010

Με το μάτι

Δημοσίευση από Admin Την / Το 24/10/2015, 21:33

Τελικά, χθες, μπήκα στην ταράτσα, και με το μάτι μετα απο δυο προσπάθειες έπιασα τον Αστρα στις 19,2 ανατολικά. Βοήθησε και το σφύριγμα που έκανε ο δεκτης στην αναζήτηση, που το άκουγα μεσω της αντηχησης της σκαλας δυο ορόφους μακρια. Τέλος καλό όλα καλά από 5 δυτικα μεχρι 45 ανατολικα. Για τους ακριανούς δορυφόρους, αναζήτηση στο άμεσο μέλλον, μια και έχω στο κεφαλι μου την εκθεση με εργα τής μητερας μου, αλλά και δυο εφημεριδες που πρεπει να εκδοθουν συντομα, τον Δρομεα του Κωστα Σαμιου και το Αιγαλεω, τη δικη μου
  • Δημοσίευση νέας Θ.Ενότητας
  • Απάντηση στη Θ.Ενότητα

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι 21/11/2018, 04:11