ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Το φόρουμ που βλέπετε κατασκευάστηκε από την εφημερίδα μας, το Αιγάλεω (ιστοσελίδα egaleonews.wix.com/egaleonews), που η έδρα της είναι Γρηγορίου Κυδωνιών 15, Αιγάλεω 122 41. Στη διεύθυνση αυτή βρίσκεται και το κατάστημα Ιδέα-Γκαλερί Καφετζή, που έχει ως βασικό αντικείμενο την πώληση υλικών για ζωγραφική και άλλες εικαστικές τέχνες, καθώς και για χειροτεχνίες, καθώς και την πώληση πινάκων ζωγραφικής, κύρίως τής Μαρίας Τσολακίδου-Καφετζή και τού Στέλιου Καφετζή (Ιστοσελίδα: kafetzi-gr.webnode.com)
ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ


(Ιτέα, πολιτικά, εικαστικά, αθλητικά, ιντερνετικά, Λίνουξ,
αυτοδιοικητικά, δορυφορική τηλεόραση και... παν το επιστητόν)


  • Δημοσίευση νέας Θ.Ενότητας
  • Απάντηση στη Θ.Ενότητα

Tο γεγονός τής 30ής Σεπτεμβρίου

Μοιραστείτε
avatar
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 983
Ημερομηνία εγγραφής : 29/10/2010

Tο γεγονός τής 30ής Σεπτεμβρίου

Δημοσίευση από Admin Την / Το 1/10/2016, 10:31

Το σημαντικότερο γεγονός τής 30ής Σεπτεμβρίου στο Αιγάλεω ήταν η παρουσίαση τού νέου βιβλίου τής Τούλας Κυλάκου "Στη θάλασσα των μύθων", στο Πατινάζ, όπου παρόν ήταν όλο το εκλεκτό Αιγάλεω. Είδαμε εκεί συνδημότες που είχαμε να δούμε πολλά χρόνια, αλλά και τον διάσημο πλέον Λέανδρο Ρακιντζή, ο οποίος είχε διατελέσει δήμαρχος Αιγάλεω, διορισμένος από το κράτος, όταν είχε παυθεί ο Σταύρος Μαυροθαλασσίτης, τη δεκαετία τού '70. Λεπτομέρειες και φωτογραφίες στο φύλλο τής εφημερίδας μας, η οποία θα κυκλοφορήσει γύρω στις 5 Οκτωβρίου.
Αποσπάσματα από το πρώτο βιβλίο τής κ. Κυλάκου, τα οποία διαβάζει η ίδια, υπάρχει στη διεύθυνση https://www.youtube.com/watch?v=9CuwXvqxPXo (βίντεο). Την παρουσιάζει η πρώην δημοτική σύμβουλος, ζωγράφος Ολυμπία Βασσάλου.
Πληροφoρίες και για τα δύο βιβλία μπορείτε να βρείτε στην bookstars.gr που είναι η ιστοσελίδα τού εκδοτικού της οίκου.


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Admin στις 5/10/2016, 10:14, 1 φορά
avatar
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 983
Ημερομηνία εγγραφής : 29/10/2010

Διόρθωση από την κ. Κυλάκου

Δημοσίευση από Admin Την / Το 4/10/2016, 20:16

Η κ. Κυλάκου που της κοινοποιήσαμε το post για την παρουσίαση του βιβλίου της μας έγραψε:
Αγαπητέ μου Γιώργο , ένα λάθος που πρέπει να αποκατασταθεί. Ο Λέανδρος Ρακιτζής δεν είχε ορισθεί Δήμαρχος Αιγάλεω  όταν είχε παυθεί ο Σταύρος Μαυροθαλασσίτης, αλλά με την μεταπολίτευση, όταν σε όλους τους Δήμους ορίστηκαν δικαστικοί σε αντικατάσταση των διορισθέντων από την δικτατορία με σκοπό να προετοιμάσουν τους Δήμους για τις δημοτικές εκλογές. Ο Σταύρος Μαυροθαλασσίτης και όλοι οι δήμαρχοι που είχαν απομακρυνθεί από την δικτατορία και τα δημοτικά τους συμβούλια είχαν επανέλθει με την μεταπολίτευση, αλλά δεν ασκούσαν καθήκοντα δημάρχου για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω.
avatar
αΝώΔυΝος
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 484
Ημερομηνία εγγραφής : 19/10/2015
Ηλικία : 54
Τόπος : Αιγάλεω Αττικής

Απ: Tο γεγονός τής 30ής Σεπτεμβρίου

Δημοσίευση από αΝώΔυΝος Την / Το 20/12/2016, 15:21

Από όσο γνωρίζω, την περίοδο από την αποκατάσταση του δημοκρατικού καθεστώτος (καλοκαίρι 1974) έως και την άνοιξη του 1975 που διεξήχθησαν οι πρώτες μεταπολιτευτικές δημοτικές εκλογές, ο Λέανδρος Ρακιντζής είχε διορισθεί σαν "υπηρεσιακός" δήμαρχος Αιγάλεω, με αντιδήμαρχο τον αείμνηστο Σταύρο Μαυροθαλασσίτη.


_________________
Ideas do not exist on their own, there are only people who carry ideas - and ideas take the size of the people who carry them.

N. Kazantzakis
  • Δημοσίευση νέας Θ.Ενότητας
  • Απάντηση στη Θ.Ενότητα

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι 21/11/2018, 03:45