ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Το φόρουμ που βλέπετε κατασκευάστηκε από την εφημερίδα μας, το Αιγάλεω (ιστοσελίδα egaleonews.wix.com/egaleonews), που η έδρα της είναι Γρηγορίου Κυδωνιών 15, Αιγάλεω 122 41. Στη διεύθυνση αυτή βρίσκεται και το κατάστημα Ιδέα-Γκαλερί Καφετζή, που έχει ως βασικό αντικείμενο την πώληση υλικών για ζωγραφική και άλλες εικαστικές τέχνες, καθώς και για χειροτεχνίες, καθώς και την πώληση πινάκων ζωγραφικής, κύρίως τής Μαρίας Τσολακίδου-Καφετζή και τού Στέλιου Καφετζή (Ιστοσελίδα: kafetzi-gr.webnode.com)
ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ


(Ιτέα, πολιτικά, εικαστικά, αθλητικά, ιντερνετικά, Λίνουξ,
αυτοδιοικητικά, δορυφορική τηλεόραση και... παν το επιστητόν)


  • Δημοσίευση νέας Θ.Ενότητας
  • Απάντηση στη Θ.Ενότητα

Κουτσομπολιά, σχόλια

Μοιραστείτε
avatar
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 983
Ημερομηνία εγγραφής : 29/10/2010

Κουτσομπολιά, σχόλια

Δημοσίευση από Admin Την / Το 31/10/2018, 12:03

=== Κάποιος μάς είπε πως η ΛΑΕ θα στηρίξει το “Ρήγμα” αλλά δεν θα κατεβάσει υποψήφιους. Μένει να δούμε ποιος έχει δίκιο, μια και ο επικεφαλής τής ΛΑΕ Δημήτρης Προδρόμου μάς είπε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
=== Μετά τη δήλωση Κωνσταντοπούλου περί “προδοσίας Πρεσπών” αποσύρουμε την πρόταση μας, εκτός από το ΚΚΕ, να ψηφίσουν “Πλεύση Ελευθερίας” οι Αιγαλιώτες. Η λύση είναι μία τελικά: ΚΚΕ δαγκωτό (κι ας μην συμφωνούμε σε όλα!).
=== Διαπιστώνουμε ότι κάποιοι υποψήφιοι δήμαρχοι ούτε το χρόνο ούτε την ενασχόληση που πρέπει να έχουν με τα δημοτικά, έχουν. Περνάμε μια πολύπλευρη κρίση (εκτός κι αν βαριούνται να γράψουν τις απόψεις τους στην εφημερίδα μας ή η κρίση τους έχει κάνει να τρέχουν και να μη φτάνουν).
--- Σάμιε λογά, λες να βγεις δήμαρχος;;;!!!!
--- Κάποιος μού είπε πως ο Δημομελέτης κι ο Περράκης είναι 70άρηδες, και “σε ποιον θα στηριχτεί ο Σκλαβούνος”. Εβδομηντάρηδες μεν, αλλά ντούρασελ!!!


_________________
Οι ιστοσελίδες μας:
Εφημερίδα Αιγάλεω: http://egaleonews.wix.com/egaleonews
Υλικά ζωγραφικής και σχεδίου σε καλές τιμές: http://:kafetzi-gr.webnode.gr
ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:
http://kafetzi-gr-gr.webnode.gr

Οι δορυφόροι που λαμβάνουμε αυτή τη στιγμή: Από 90 ανατολικά έως 31,5 δυτικά/ κάτοπτρο 95Χ100 cm (δεν έχουμε ολοκληρώσει τη ρύθμιση του πιάτου μας).
  • Δημοσίευση νέας Θ.Ενότητας
  • Απάντηση στη Θ.Ενότητα

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι 21/11/2018, 04:36