Περιμένουμε τους κ. Μαρίνο και Νικολαΐδη
28/2/2016, 16:15
Ζητήσαμε από τον Ιανουάριο, από τον συγγραφέα Νίκο Νικολαΐδη να γράψει στο φόρουμ μας, και συγκεκριμένα να βάλει πληροφορίες για τα βιβλία του, κι ακόμα δεν το έχει κάνει. Επίσης προ ημερών, ο κ. Μαρίνος, κλειθροποιός, μας είπε πού μπορεί να βάλει τα σχόλιά του στο Διαδίκτυο και του προτείναμε το φόρουμ μας, αλλά κι αυτός δεν έχει κάνει ακόμα τίποτα
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σχετικά με τα βιβλία μου...
4/3/2016, 19:52
Αγαπητέ μου Γιώργο,
Κατ' αρχάς να σ΄ευχαριστήσω για το όλο ενδιαφέρον που δείχνεις, αλλά και τη διάθεσή σου να προβάλεις το έργο μου.
Το εκτιμώ πολύ, όπως και το γεγονός πως πρώτος εσύ, πριν χρόνια, με αποκαλούσες συγγραφέα, κάτι που (τότε) δεν θεωρούσα ότι ήμουν (τουλάχιστον όχι ακόμη)
Έχω να σου πω το εξής: Γράφω, όταν έχω κάτι να δώσω και με πρόθεση να αφήσω κάτι χρήσιμο, πρωτότυπο ή ενδιαφέρον πίσω μου. Όποιος ενδιαφέρεται για τα πονήματά μου, μπορεί εύκολα να με βρει ή να επικοινωνήσει μαζί μου. Δόξα τω Θεώ, ζούμε πια στην "Κοινωνία της Πληροφορίας", ή κάνω λάθος ?
Και πάλι σ' ευχαριστώ για την ευγενική σου προτροπή.
Με αληθινή εκτίμηση,
Νίκος Δημ. Νικολαΐδης
Κατ' αρχάς να σ΄ευχαριστήσω για το όλο ενδιαφέρον που δείχνεις, αλλά και τη διάθεσή σου να προβάλεις το έργο μου.
Το εκτιμώ πολύ, όπως και το γεγονός πως πρώτος εσύ, πριν χρόνια, με αποκαλούσες συγγραφέα, κάτι που (τότε) δεν θεωρούσα ότι ήμουν (τουλάχιστον όχι ακόμη)
Έχω να σου πω το εξής: Γράφω, όταν έχω κάτι να δώσω και με πρόθεση να αφήσω κάτι χρήσιμο, πρωτότυπο ή ενδιαφέρον πίσω μου. Όποιος ενδιαφέρεται για τα πονήματά μου, μπορεί εύκολα να με βρει ή να επικοινωνήσει μαζί μου. Δόξα τω Θεώ, ζούμε πια στην "Κοινωνία της Πληροφορίας", ή κάνω λάθος ?
Και πάλι σ' ευχαριστώ για την ευγενική σου προτροπή.
Με αληθινή εκτίμηση,
Νίκος Δημ. Νικολαΐδης
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Αφού επιμένεις...
4/3/2016, 20:53
Συγγραφικό έργο
Κόμικς
Κόμικς
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Απ: Περιμένουμε τους κ. Μαρίνο και Νικολαΐδη
15/3/2016, 08:52
Γιώργο μου ευχαριστώ αλλά δε βολεύει νομίζω... Θα έπρεπε να υπάρχει κάποια ιδιαίτερη καταχώρηση για κάθε τίτλο νομίζω.
- Για τους αδελφούς Νικολαΐδη
- Μοριακά τεστ (PCR) στην τιμή των 30 ευρώ για τους μαθητές, τους γονείς τους και τους εκπαιδευτικούς του Δήμου Αιγάλεω
- Συγκίνηση στο φίλαθλο κόσμο του Αιγάλεω
- Ν. Κοτζιάς: «Ο Κασσελάκης στηρίζεται από τους "νεοχουλιγκάνους", τους "νεοδεξιούς" και τους "νεογραφειοκράτες"» | Watch (msn.com)
- Περιμένουμε να διορθωθεί η Παρασίου
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης