«Έμοιαζε ντέρμπι Α’ Εθνικής!»
16/9/2024, 08:40
Πηγή: Εθνική Βιβλιοθήκη.
Στις 16 Σεπτεμβρίου του 1979 το Αιγάλεω υποδέχτηκε (ως τυπικά γηπεδούχο λόγω έργων στο γήπεδό μας) στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» του Νέου Φαλήρου τον Ηλυσιακό, για τη 2η αγωνιστική της περιόδου στο Νότιο όμιλο της Β’ Εθνικής Κατηγορίας. Έγινε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με πάρα πολλές φάσεις, το οποίο τελείωσε ισόπαλο με σκορ 2-2. Τα δύο «κυανόλευκα» τέρματα είχαν πετύχει ο Παναγιώτης Λαλούσης με σουτ (φωτο) και ο Χρήστος Χατζησκουλίδης με κεφαλιά.
16/9/2024, 11:51
Τις μέρες εκείνες έκανα προετοιμασία με τη Δάφνη Δαφνίου, στην οποία με είχε παραχωρήσει το Αιγάλεω.
16/9/2024, 15:18
Διαχειριστής έγραψε:Τις μέρες εκείνες έκανα προετοιμασία με τη Δάφνη Δαφνίου, στην οποία με είχε παραχωρήσει το Αιγάλεω.
Γράψε μου αν μπορείς σε προσωπικό μήνυμα: Ημερομηνία γέννησης, θέση που έπαιζες, "καλό" πόδι (δεξί, αριστερό ή και τα δύο), ύψος και βάρος (όταν έπαιζες) και τη σειρά των ομάδων που έπαιξες, ανά σεζόν.
Θέλω να φτιάξω (για το προσωπικό μου αρχείο) την "κάρτα" σου.
Ευχαριστώ.
16/9/2024, 23:55
Ημερομηνία γέννησης 20-3-59, σέντερ φορ, εξτρέμ, κέντρο, κεντρικός αμυντικός, "καλό" πόδι δεξί, ύψος 1,85, βάρος 75 κιλά, Αιγάλεω 1973-1979, Δάφνη Δαφνίου 1979, αλλά με την τελευταία δεν έχω παίξει σε αγώνα πρωταθλήματος ή κυπέλλου