Δορυφορική - Mέλος Online media τής Ελληνικής Δημοκρατίας
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Δορυφορική - Mέλος Online media τής Ελληνικής ΔημοκρατίαςΣύνδεση


Ειδήσεις παντός τύπου, ξεκινώντας από τα mail μας


descriptionΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ EmptyΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ

more_horiz
Μας εστάλη το παρακάτω:

Υποστηρικτές του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Είναι πολλαπλώς καταστροφική η εξόρυξη υδρογονανθράκων

Το Πράσινο Κίνημα με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση του πρωθυπουργού για την επιτάχυνση των ερευνών για την εξόρυξη υδρογονανθράκων, δηλώνει για ακόμα μία φορά ότι είναι κάθετα αντίθετο σε αυτήν την ενεργειακή πρακτική που ούτως ή άλλως θεωρείται ξεπερασμένη και πολύ πιο ακριβή σε σχέση με τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Ειδικά, μάλιστα, όταν πρόκειται για έναν σχεδιασμό που στην καλύτερη περίπτωση θα ξεκινήσει η εξόρυξη μετά από 4-5 χρόνια. Η συγκεκριμένη προσέγγιση δεν συμφέρει την Ελλάδα, περιβαλλοντικά, οικονομικά και κοινωνικά. Η Κλιματική Κρίση από την Κλιματική Αλλαγή είναι εδώ και δεν είναι fake news.

Μνημόνιο Συνεργασίας Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου και Πράσινου Ιδρύματος “Θεόφραστος”

Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν ο δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, κ. Ευάγγελος Μπουρνούς και ο Πρόεδρος του Πράσινου Ιδρύματος “Θεόφραστος”, κ. Νίκος Παπαδάκης.
Σκοπός του Μνημονίου Συνεργασίας είναι η διαμόρφωση ενός πλαισίου συνεργασίας μεταξύ τους, προκειμένου να συμβάλλουν δια των κοινών τους ενεργειών για:
· τη μελέτη και διαμόρφωση συνεκτικών πράσινων πολιτικών και πολιτικών αειφορίας, μέσω της ανταλλαγής τεχνογνωσίας και εμπειριών,
· την κατανόηση, εμβάθυνση και εφαρμογή των δεκαεπτά (17) Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης της Ατζέντας 2030 του ΟΗΕ,
· την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας αφενός στην κουλτούρα της ανακύκλωσης και αφετέρου στην ιδέα και τη λογική της κυκλικής οικονομίας, ως ένα νέο οικονομικό μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης,
· την ευαισθητοποίηση των δημοτών σε ένα σύνολο κοινωνικοοικονομικών δραστηριοτήτων στον τομέα της παραγωγής, της συναλλαγής και της κατανάλωσης, οι οποίες έχουν σαν στόχο την κάλυψη και ικανοποίηση των αναγκών των οντοτήτων που τις ασκούν αλλά και της πλειοψηφίας του κοινωνικού συνόλου, τα οποία απαρτίζουν την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία (ΚΑΛΟ),
· τη διεκδίκηση και αξιοποίηση προς όφελος του Δήμου, συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων στα αντικείμενα της Πράσινης Μετάβασης, τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό, τη Βιώσιμη Κινητικότητα, την προσβασιμότητα των ΑμΕΑ, για την υλοποίηση μελετών, έργων και δράσεων.

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Διήμερη περιοδεία στη Μεσσηνία

Στην Μεσσηνία θα κάνει περιοδεία μικτό κλιμάκιο του Πράσινου Κινήματος και του Πράσινου Ιδρύματος «Θεόφραστος», την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Απριλίου 2022. Το κλιμάκιο του Πράσινου Κινήματος, απαρτίζεται από τον συμπρόεδρο Κώστα Καλογράνη, το γενικό γραμματέα Λάμπρο Σπάθη και τον εκπρόσωπο τύπου Νίκο Καραμπάση. Το Πράσινο Ίδρυμα «Θεόφραστος», θα εκπροσωπεί ο πρόεδρος Νίκος Παπαδάκης και ο αντιπρόεδρος Γιάννης Κυριακόπουλος.

Πράσινο Κίνημα: Στήριξη της Τέχνης και των ανθρώπων της σε αυτή τη δύσκολη περίοδο

Το Πράσινο Κίνημα με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Τέχνης θέλει αρχικά να στείλει μήνυμα στήριξης στους ανθρώπους του Πολιτισμού, που τόσο επλήγησαν από την πανδημία και προσπαθούν και αυτοί να επιστρέψουν σε μία “κανονικότητα”.
Παράλληλα, το Πράσινο Κίνημα αναγνωρίζει τον σπουδαίο ρόλο της Τέχνης και των δημιουργών της και αγωνίζεται ώστε και στη χώρα μας να υπάρχει απέναντί τους ο σεβασμός που έχουν και στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

This email was sent to egaleo1@yandex.com

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ · L. SYGGROU 224 · Athens 176 72 · Greece

_________________
ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ Vlcsna11

Οι καλύτερες τιμές στις διαφημίσεις: Διαφημιστείτε στην ιστοσελίδα μας Δορυφορική, εδώ, με κόστος που ξεκινάει από 2 το κατώτερο και 36 € το ανώτερο το μήνα, συμπεριλαμβανομένου τού ΦΠΑ! Επικοινωνήστε με το egaleo1@yandex.com


ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ 3_eaay31 ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ 2_naya21 ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ 6_sca24 

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ 10_y-s14 ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ 5_eyaa24
privacy_tip Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
replyΑπάντηση στη Θ.Ενότητα