Η παρουσίαση του βιβλίου "Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων" του καθ. του ΓΠΑ Παναγιώτη Σκανδάμη Panagiotis Skandamis από τις Εκδόσεις Έμβρυο, ήταν ακριβώς όπως αναμενόταν!
Την παρακολούθησε ένα μίγμα κοινού από τον ακαδημαϊκό χώρο με πολλούς διδάσκοντες, πολλούς/ες φοιτητές/ριες και αρκετούς επαγγελματίες από τη βιομηχανία τροφίμων, δηλώνοντας έτσι τόσο τη διπλή χρησιμότητα του βιβλίου, όσο και την αποδοχή του συγγραφέα και στους δύο χώρους.

Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στην εκτίμησή τους ότι το βιβλίο θα αποτελεί σημείο αναφοράς για τις επόμενες δεκαετίες. Αναφέρθηκαν στις ακαδημαϊκές, ερευνητικές, διδακτικές και κοινωνικές δεξιότητες του συγγραφέα και γεγονότα που έφεραν κοντά τον συγγραφέα με τον καθένα εκ των ομιλητών!

Συγκινητική η ομιλία του Ομ. Καθ. κ. Νυχά George-John Nychas, ο οποίος υπήρξε καθηγητής του συγγραφέα, αλλά και της Δρ. Μαριάνας Αρβανίτη Marianna Arvaniti, η οποία υπήρξε φοιτήτρια του συγγραφέα.

Η εκδήλωση έκλεισε με την καθιερωμένη υπογραφή αφιερώσεων στα αντίτυπα!

Ευχαριστούμε όλους τους ομιλητές
τον Ομότιμο Καθ. ΓΠΑ και Distinguished Professor at Shandong Agricultural University, Tai’an, China κ. Γεώργιο-Ιωάννη Ε. Νυχά,

τον Καθηγητή ΓΠΑ κ. Πολυδεύκη Χατζόπουλο, Polydefkis Hatzopoulos

τον Πρόεδρο Επιστημονικής Επιτροπής του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ) κ. Ρόδιο Γαμβρό, Ρόδιος Γαμβρός
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ LINKEDIN

_________________
 Stelios Vasileiadis 3_eaay31