Δορυφορική - Mέλος Online media τής Ελληνικής Δημοκρατίας
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Δορυφορική - Mέλος Online media τής Ελληνικής ΔημοκρατίαςΣύνδεση


Ειδήσεις παντός τύπου, ξεκινώντας από τα mail μας


descriptionΑνάρτηση Βασιλικής Γιαννοπούλου EmptyΑνάρτηση Βασιλικής Γιαννοπούλου

more_horiz
Στην αρχαιότητα, οι γυναίκες που παρουσίαζαν άγχος, εναλλαγές διάθεσης και κατάθλιψη στέλνονταν από τους συζύγους τους στον γιατρό, του οποίου η διάγνωση ήταν ότι έπασχαν από μια ασθένεια που ονομάζεται «υστερία», γνωστή πλέον ως άγχος.
Η θεραπεία του βασίστηκε σε ένα «πυελικό μασάζ» προκειμένου να πετύχει υστερικό παροξυσμό, γνωστό πλέον ως οργασμό.
Τόσες πολλές γυναίκες άρχισαν να παρακολουθούν διαβουλεύσεις για να λάβουν τη «θεραπεία υστερίας» που οι γιατροί στο τέλος της εργάσιμης ημέρας ήταν εξαντλημένοι και με κράμπες στα χέρια τους. Για το λόγο αυτό, αποφάσισαν να εφεύρουν ένα χρήσιμο τεχνούργημα που παρήγαγε ρυθμικούς κραδασμούς και πετύχαινε έναν ευκολότερο και ταχύτερο υστερικό παροξυσμό στον ασθενή χωρίς να χρειάζεται το κοινό χειροκίνητο μασάζ: αυτή είναι η προέλευση του δονητή.
Εκείνη την εποχή θεωρούνταν ως ένα θεραπευτικό τεχνούργημα, ακόμη και οι πιο εύπορες γυναίκες το είχαν στα σπίτια τους όταν ένιωθαν «ξεσπάσματα υστερίας».

_________________
Ανάρτηση Βασιλικής Γιαννοπούλου Vlcsna11

Οι καλύτερες τιμές στις διαφημίσεις: Διαφημιστείτε στην ιστοσελίδα μας Δορυφορική, εδώ, με κόστος που ξεκινάει από 2 το κατώτερο και 36 € το ανώτερο το μήνα, συμπεριλαμβανομένου τού ΦΠΑ! Επικοινωνήστε με το egaleo1@yandex.com


Ανάρτηση Βασιλικής Γιαννοπούλου 3_eaay31 Ανάρτηση Βασιλικής Γιαννοπούλου 2_naya21 Ανάρτηση Βασιλικής Γιαννοπούλου 6_sca24 

Ανάρτηση Βασιλικής Γιαννοπούλου 10_y-s14 Ανάρτηση Βασιλικής Γιαννοπούλου 5_eyaa24
privacy_tip Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
replyΑπάντηση στη Θ.Ενότητα