- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Αδιάφοροι...
19/12/2018, 09:10
Ειλικρινά Γιώργο, "δε μου καίγεται καρφί" για όσα λένε. "Αμετανόητοι" σχετικά με τις ευθύνες τους που έφτασαν τη χώρα στο χείλος της καταστροφής (όχι ότι δεν φταίνε και τα εκατομμύρια Έλληνες που τους ψήφιζαν), αδιάφοροι για τα προβλήματα του μέσου πολίτη, αγωνίζονται με "ξύλινη γλώσσα" να πείσουν για την ανεπάρκεια του πολιτικού τους αντίπαλου, προκειμένου να αντλήσουν την ψήφο των (πολλών, δυστυχώς) αφελών πολιτών, που τους ακολουθούν σαν πρόβατα...
Σκέτη απογοήτευση φίλτατε ...
Σκέτη απογοήτευση φίλτατε ...
Απ: Οι αρχηγοί μιλάνε στη Βουλή
19/12/2018, 11:29
Σε συζητήσεις όπως αυτή τού προϋπολογισμού, θα πρέπει να βλέπουμε κάνα 45λεπτο τουλάχιστον, ακόμα και με ζάπινγκ. Εμένα μου άρεσε η ομιλία Τσακαλώτου (γέλασα και με το "χρονοντούπαλο" που είπε), ενώ ο πρωθυπουργός πλατύασε. Και ο Καμμένος ήταν εντυπωσιακός στην υπεράσπιση τού κυβερνητικού έργου, αλλά έμμεσα απείλησε πάλι για το λεγόμενο Σκοπιανό.
Πάντως οι κυβερνητικοί δεν έχουν αντιληφθεί, μάλλον, την κατάσταση τής Αγοράς, την οποία επιδείνωσαν με το υπερπλεόνασμα (και πάλι μάλλον...).
Πάντως οι κυβερνητικοί δεν έχουν αντιληφθεί, μάλλον, την κατάσταση τής Αγοράς, την οποία επιδείνωσαν με το υπερπλεόνασμα (και πάλι μάλλον...).
20/12/2018, 12:07
Admin έγραψε:Σε συζητήσεις όπως αυτή τού προϋπολογισμού, θα πρέπει να βλέπουμε κάνα 45λεπτο τουλάχιστον, ακόμα και με ζάπινγκ. Εμένα μου άρεσε η ομιλία Τσακαλώτου (γέλασα και με το "χρονοντούπαλο" που είπε), ενώ ο πρωθυπουργός πλατύασε. Και ο Καμμένος ήταν εντυπωσιακός στην υπεράσπιση τού κυβερνητικού έργου, αλλά έμμεσα απείλησε πάλι για το λεγόμενο Σκοπιανό.
Εσύ (μάλλον) τους "χαϊδεύεις τα αφτιά", εγώ πάλι "τα λέω τσεκουράτα" (για να θυμηθώ και τον αείμνηστο Σταύρο Ξενίδη, στην ταινία "Και η Γυνή να Φοβείται τον Άνδρα")
- ΕρευνητήςΕπισκέπτης
Απ: Οι αρχηγοί μιλάνε στη Βουλή
20/12/2018, 12:43
Είσαι πιο αδύνατος από μένα, γι' αυτό έχεις περισσότερα νευράκια!!!!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης