Δορυφορική
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Αναζήτηση
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Σύνθετη Αναζήτηση
Κοινωνική Δικτύωση
Κοινωνική Δικτύωση reddit      

Επισημάνετε και μοιραστείτε την διεύθυνση του Δορυφορική στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης σας
Οι κορυφαίες λέξεις κλειδιά που έχουν επισημανθεί.
Ποστ με τις περισσότερες αντιδράσεις του μήνα
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Ημερολόγιο

Κορυφαίοι συγγραφείς
26692 Δημοσιεύσεις - 92%
1788 Δημοσιεύσεις - 6%
syndr (302)
302 Δημοσιεύσεις - 1%
48 Δημοσιεύσεις - 0%
25 Δημοσιεύσεις - 0%
3 Δημοσιεύσεις - 0%
3 Δημοσιεύσεις - 0%
2 Δημοσιεύσεις - 0%
Elytis (2)
2 Δημοσιεύσεις - 0%
JimFit (2)
2 Δημοσιεύσεις - 0%
Κορυφαίοι συγγραφείς της εβδομάδας
29 Δημοσιεύσεις - 64%
16 Δημοσιεύσεις - 36%
Στατιστικά
Τα μέλη μας είναι συνολικά 50Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η PanagiotisΤα μέλη μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 30413 θέματασε 26064 θέματα
Σύνδεση

Πήγαινε κάτω
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 26692
Ημερομηνία εγγραφής : 29/10/2010
http://kafetzi-gr.webnode.gr

Οι αρχηγοί μιλάνε στη Βουλή Empty Οι αρχηγοί μιλάνε στη Βουλή

18/12/2018, 17:04

Επισκέπτης

Οι αρχηγοί μιλάνε στη Βουλή Empty Αδιάφοροι...

19/12/2018, 09:10
Ειλικρινά Γιώργο,  "δε μου καίγεται καρφί" για όσα λένε. "Αμετανόητοι" σχετικά με τις ευθύνες τους που έφτασαν τη χώρα στο χείλος της καταστροφής (όχι ότι δεν φταίνε και τα εκατομμύρια Έλληνες που τους ψήφιζαν), αδιάφοροι για τα προβλήματα του μέσου πολίτη, αγωνίζονται με "ξύλινη γλώσσα" να πείσουν για την ανεπάρκεια του πολιτικού τους αντίπαλου, προκειμένου να αντλήσουν την ψήφο των (πολλών, δυστυχώς) αφελών πολιτών, που τους ακολουθούν σαν πρόβατα...
Σκέτη απογοήτευση φίλτατε ...
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 26692
Ημερομηνία εγγραφής : 29/10/2010
http://kafetzi-gr.webnode.gr

Οι αρχηγοί μιλάνε στη Βουλή Empty Απ: Οι αρχηγοί μιλάνε στη Βουλή

19/12/2018, 11:29
Σε συζητήσεις όπως αυτή τού προϋπολογισμού, θα πρέπει να βλέπουμε κάνα 45λεπτο τουλάχιστον, ακόμα και με ζάπινγκ. Εμένα μου άρεσε η ομιλία Τσακαλώτου (γέλασα και με το "χρονοντούπαλο" που είπε), ενώ ο πρωθυπουργός πλατύασε. Και ο Καμμένος ήταν εντυπωσιακός στην υπεράσπιση τού κυβερνητικού έργου, αλλά έμμεσα απείλησε πάλι για το λεγόμενο Σκοπιανό.
Πάντως οι κυβερνητικοί δεν έχουν αντιληφθεί, μάλλον, την κατάσταση τής Αγοράς, την οποία επιδείνωσαν με το υπερπλεόνασμα (και πάλι μάλλον...).

Επισκέπτης

20/12/2018, 12:07
Admin έγραψε:Σε συζητήσεις όπως αυτή τού προϋπολογισμού, θα πρέπει να βλέπουμε κάνα 45λεπτο τουλάχιστον, ακόμα και με ζάπινγκ. Εμένα μου άρεσε η ομιλία Τσακαλώτου (γέλασα και με το "χρονοντούπαλο" που είπε), ενώ ο πρωθυπουργός πλατύασε. Και ο Καμμένος ήταν εντυπωσιακός στην υπεράσπιση τού κυβερνητικού έργου, αλλά έμμεσα απείλησε πάλι για το λεγόμενο Σκοπιανό.
Πάντως οι κυβερνητικοί δεν έχουν αντιληφθεί, μάλλον, την κατάσταση τής Αγοράς, την οποία επιδείνωσαν με το υπερπλεόνασμα (και πάλι μάλλον...).

Εσύ (μάλλον) τους "χαϊδεύεις τα αφτιά", εγώ πάλι  "τα λέω τσεκουράτα" (για να θυμηθώ και τον αείμνηστο Σταύρο Ξενίδη, στην ταινία "Και η Γυνή να Φοβείται τον Άνδρα") 
Ερευνητής
Επισκέπτης

20/12/2018, 12:43
Είσαι πιο αδύνατος από μένα, γι' αυτό έχεις περισσότερα νευράκια!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης