Δορυφορική - Mέλος Online media τής Ελληνικής Δημοκρατίας
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Δορυφορική - Mέλος Online media τής Ελληνικής ΔημοκρατίαςΣύνδεση


Ειδήσεις παντός τύπου, κυρίως από τα μέιλ που μας στέλνετε


descriptionΜέιλ από το ιστολόγιο "Πλέοντας με ανοιχτά πανιά" EmptyΜέιλ από το ιστολόγιο "Πλέοντας με ανοιχτά πανιά"

more_horiz
Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

ΣΤΕΛΛΑ "ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ"
Μέιλ από το ιστολόγιο "Πλέοντας με ανοιχτά πανιά" Stella_1220x370

   Μια πολυκατοικία, μια μουσική σκηνή. Απ΄ το φωταγωγό ακούγονται τα τραγούδια των ορόφων. Ιταλικά και ξένα τραγούδια εποχής έρχονται από τον τέταρτο, έντεχνα και σταθερά το 2ο πρόγραμμα που ακούει η Μίρκα στον τρίτο, τα βαριά λαϊκά του πρώτου,  και από το υπόγειο ανεβαίνει μαζί με τους αμανέδες ανθρώπων που γυρεύουν τόπο, ένα χαρμάνι από παράπονο και κάρυ. Στο απέναντι μπαρ οι φοιτητές ακούν Θανάση και χορεύουν στο πεζοδρόμιο.

   Πιο πολύ απ’ τους ανθρώπους τα τραγούδια τους αγάπησα. Η γειτονιά μου τραγουδάει. Τραγούδια που ενώνουν τις καρδιές στα διαμερίσματα της πόλης.
   Η Στέλλα Μακρή, συνεχίζοντας τη διαδρομή της μέσα από λαϊκά πάλκα με ρεμπέτες, συναυλίες με νέο κύμα, και πιάνο-μπαρ των μπλουζ και του καπνού – παρουσιάζει λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, μια μουσική παράσταση-βεντάλια από εποχές, μνήμες και ήχους. Μαζί της μια παρέα από εξαίρετους καλλιτέχνες-μουσικούς που την συντροφεύουν.
   Λίγες ώρες προτού να εκπνεύσει το 2022 και στο κατώφλι του 2023, την Παρασκευή 30ή Δεκεμβρίου, στις 9:30 μ.μ., η Στέλλα Μακρή παρέα με αξιόλογους καλλιτέχνες και μουσικούς σας περιμένουν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, στην Λεωφόρο Συγγρού 143, στη Νέα Σμύρνη, για μια βραδιά μουσική, μελωδική, όμορφη και αξέχαστη. Το κόστος του εισιτηρίου ανέρχεται στα 10 ευρώ και η προπώλησή του γίνεται στο Viva.gr._________________
Μέιλ από το ιστολόγιο "Πλέοντας με ανοιχτά πανιά" 3_eaay31
privacy_tip Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
replyΑπάντηση στη Θ.Ενότητα