Δορυφορική
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Αναζήτηση
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Σύνθετη Αναζήτηση
Κοινωνική Δικτύωση
Κοινωνική Δικτύωση reddit      

Επισημάνετε και μοιραστείτε την διεύθυνση του Δορυφορική στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης σας
Οι κορυφαίες λέξεις κλειδιά που έχουν επισημανθεί.
Ποστ με τις περισσότερες αντιδράσεις του μήνα
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Ημερολόγιο

Κορυφαίοι συγγραφείς
26698 Δημοσιεύσεις - 92%
1788 Δημοσιεύσεις - 6%
syndr (302)
302 Δημοσιεύσεις - 1%
48 Δημοσιεύσεις - 0%
25 Δημοσιεύσεις - 0%
3 Δημοσιεύσεις - 0%
3 Δημοσιεύσεις - 0%
2 Δημοσιεύσεις - 0%
Elytis (2)
2 Δημοσιεύσεις - 0%
JimFit (2)
2 Δημοσιεύσεις - 0%
Κορυφαίοι συγγραφείς της εβδομάδας
35 Δημοσιεύσεις - 69%
16 Δημοσιεύσεις - 31%
Στατιστικά
Τα μέλη μας είναι συνολικά 50Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η PanagiotisΤα μέλη μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 30419 θέματασε 26070 θέματα
Σύνδεση

Πήγαινε κάτω
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Χρόνια πολλά στο Σταύρο Μακρή! Empty Χρόνια πολλά στο Σταύρο Μακρή!

7/2/2019, 08:01
Χρόνια πολλά στο Σταύρο Μακρή! Eiiee_10

Γεννημένος στις 7 Φεβρουαρίου του 1940 στον Ασωπό Λακωνίας, ο Σταύρος Μακρής, βετεράνος ποδοσφαιριστής -που αγωνίζονταν ως κεντρικός οπισθοφύλακας- και πρώην προπονητής με σημαντικές επιτυχίες, συμπληρώνει σήμερα τα 79 του χρόνια. Πρόσφατα τιμήθηκε για την προσφορά του στον Αιγάλεω Α.Ο. από το σύνδεσμο των παλαιμάχων της ομάδας (ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.). Εδώ και αρκετά χρόνια έχει αποσυρθεί στη γενέτειρά του. Η φωτογραφία του που παραθέτουμε είναι τραβηγμένη πριν λίγα χρόνια και συγκεκριμένα στις 10 Νοεμβρίου 2014, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου Αιγάλεω.
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 26698
Ημερομηνία εγγραφής : 29/10/2010
http://kafetzi-gr.webnode.gr

Χρόνια πολλά στο Σταύρο Μακρή! Empty Απ: Χρόνια πολλά στο Σταύρο Μακρή!

7/2/2019, 11:31
Μου έλεγε ότι θα γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στα 17 μου, μαζί με τους Μπεζαΐτη, Κουντή και Κατσικογιάννη. Ήταν ο πρώτος που ξεκίνησε τις ακαδημίες ποδοσφαίρου στην Ελλάδα (στην ομάδα τού Αιγάλεω), ταυτόχρονα με τον Παναθηναϊκό. Ήταν ο πρώτος μου προπονητής, στην ηλικία τών 14 ετών. Μου έλεγε μπράβο με το παραμικρό. Έφυγε αυτός κι έχασα το ενδιαφέρον και την όρεξη που είχα μέχρι τότε. Ήταν κύριος, ποτέ δεν μας έβριζε σαν κάτι άλλους...

Επισκέπτης

Χρόνια πολλά στο Σταύρο Μακρή! Empty Απ: Χρόνια πολλά στο Σταύρο Μακρή!

7/2/2019, 13:50
Οπωσδήποτε είναι -γενικά- ευγενής και αξιοσέβαστος άνθρωπος και πολύ σημαντικός σαν ποδοσφαιριστής αλλά και προπονητής με σοβαρό έργο, ωστόσο από μεριάς μου θα τον "αποκαθηλώσω" λίγο... Πριν περίπου 20 χρόνια, ίσως και παραπάνω, όταν είχα πρωτογνωριστεί με τους παλαίμαχους της ομάδας, το σύνδεσμο "ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π." του οποίου ο κ. Μακρής είναι μέλος και ερχόταν στις προπονήσεις που έκαναν στο γήπεδο, του έδωσα ένα χαρτί με τα στατιστικά του (χρονιές, συμμετοχές και γκολ, ανά σεζόν) για όσα χρόνια είχε παίξει στην ομάδα του Αιγάλεω. Εκείνη την εποχή, παρεμπιπτόντως το γράφω αυτό, είχα αρχίσει να συγκεντρώνω υλικό για το πρώτο μου βιβλίο "50 χρόνια Αιγάλεω".  Το πήρε το χαρτί στα χέρια του και αφού του έριξε μία μάλλον επιφυλακτική ματιά, μου απάντησε με στόμφο: "Δεν έχω αυτές μόνο τις συμμετοχές σε αγώνες Α΄ Εθνικής, έχω παίξει και στο Φωστήρα και έχω ακόμη άλλες..." (ούτε θυμάμαι πόσες μου είπε) Του απάντησα λοιπόν κι εγώ, ενοχλημένος "Εγώ κ. Μακρή για το Αιγάλεω μαζεύω στοιχεία, όχι για το Φωστήρα" Κι ένα ακόμη συμβάν, επίσης χαρακτηριστικό της κάποιας (ίσως όχι αδικαιολόγητης τελείως) έπαρσής του, ήταν το φραστικό επεισόδιο που είχε κάποτε, σε φιλικό αγώνα Αιγάλεω - Ιωνικού, όταν ήταν προπονητής στο Αιγάλεω και "αρπάχτηκε" με τον προπονητή του Ιωνικού, τον Όλεγκ Μπλαχίν, στον οποίο πάλι είπε με ύφος: "Ποιος είσαι εσύ, που θα μου μιλήσεις έτσι" (sic), γεγονός που αιφνιδίασε τον Ουκρανό τεχνικό, που του απάντησε "Είμαι ο Μπλαχίν, σπουδαίος ποδοσφαιριστής...". Το δεύτερο, αυτό συμβάν δεν το είδα με τα μάτια μου, αλλά το διάβασα σε αθλητική εφημερίδα.
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης