Eιδήσεις παντός τύπου, κυρίως από το ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο (egaleo@mail.com - egaleo1@yandex.com - doriforiki1@gmail.com). Γράφουμε μεταξύ άλλων για τη δορυφορική τηλεόραση και το Αιγάλεω
Αναζήτηση
Κοινωνική Δικτύωση
Επισημάνετε και μοιραστείτε την διεύθυνση του Δορυφορική στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης σας
Οι κορυφαίες λέξεις κλειδιά που έχουν επισημανθεί.
Γεια σου , Έχεις δει το video στο κανάλι μου στο Youtube με θέμα:
5 καταστροφικά λάθη στις χορηγούμενες και πώς να τα διορθώσετε
Αναλύω τα 5 πιο συχνά, αλλά καταστροφικά λάθη στις χορηγούμενες και πώς θα τα διορθώσεις, για να βελτιώσεις την απόδοσή των διαφημίσεών σου, χωρίς να πέφτεις σε παγίδες.
Αν επενδύεις χρήματα σε χορηγούμενες διαφημίσεις και επιθυμείς να διορθώσεις άμεσα τα σημαντικότερα λάθη, δες και εσύ το Video μου και μάθε τον τρόπο!
Αν θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα μυστικά και τα νέα trends στον χώρο του Digital Marketing και του Paid Advertising, κάνε Subscribe στο κανάλι μου πατώντας το παρακάτω link!
Αν χρειάζεσαι βοήθεια για να αποδίδουν καλύτερα και οι δικές σου διαφημίσεις, τότε η ομάδα μου και εγώ θα χαρούμε να βελτιώσουμε άμεσα και τα δικά σου αποτελέσματα! Κάνε κλικ ΕΔΩκαι θα χαρώ να συζητήσουμε μέσα στις επόμενες ημέρες!