"Botrini's Mykonos": Ο Έκτορας Μποτρίνι επανακαθορίζει την έννοια του fine dining στο νησί των Ανέμων
6/6/2023, 18:25
Εμβληματικά πιάτα του με νέες δημιουργίες, σε μια σειρά από menu dégustation με premium χαρακτήρα, κορυφαία τεχνική και βαθιά νοστιμιά ως βασικά συστατικά.
ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM 02 Ιουνίου , 2023
Υποψηφιότητα για τον τίτλο του γαστρονομικού opening της χρονιάς βάζει και φέτος ο Έκτορας Μποτρίνι, αφού, μετά το λανσάρισμα του "Botrini’s Santorini" εντός του εμβληματικού "Katikies Santorini" την περσινή σεζόν, ο κορυφαίος Έλληνας σεφ επεκτείνει την εστιατορική του ναυαρχίδα στον κορυφαίο ταξιδιωτικό προορισμό της χώρας, με το "Botrini's Mykonos" να ετοιμάζεται να επανακαθορίσει την έννοια του fine dining στο νησί των Ανέμων.
Δεύτερο αδερφάκι του χαλανδριώτικου εστιατορίου, που πρωταγωνιστεί στις κορυφαίες θέσεις των Χρυσών Σκούφων, αλλά και στις to-do λίστες του διεθνούς crowd των foodies που επισκέπτονται τη χώρα, θα βρει τη μυκονιάτικη έδρα του στην ατμοσφαιρική βεράντα του ξενοδοχείου "Katikies Mykonos", με την απολαυστική θέα στην αμμουδιά του Αγίου Ιωάννη.
Εκεί, με την εξαιρετική πρώτη ύλη ως αδιαπραγμάτευτο ατού, ο Ιταλοκερκυραίος σεφ (που απέσπασε τον τίτλο του επιδραστικότερου Έλληνα σεφ σε πρόσφατη ψηφοφορία των Χρυσών Σκούφων) θα εναλλάσσει εμβληματικά πιάτα του με νέες δημιουργίες, σε μια σειρά από menu dégustation με premium χαρακτήρα, κορυφαία τεχνική και βαθιά νοστιμιά ως βασικά συστατικά.
Chef's Tip: "Η θεαματική wine list που έχει επιμεληθεί ο master of wine Γιάννης Καρακάσης συγκεντρώνει στην κάβα του "Botrini’s Mykonos" σπουδαίες ετικέτες από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα, συνθέτοντας μια ευρεία γκάμα από ιδανικούς συνδυασμούς για τα πιάτα".
ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM 02 Ιουνίου , 2023
Υποψηφιότητα για τον τίτλο του γαστρονομικού opening της χρονιάς βάζει και φέτος ο Έκτορας Μποτρίνι, αφού, μετά το λανσάρισμα του "Botrini’s Santorini" εντός του εμβληματικού "Katikies Santorini" την περσινή σεζόν, ο κορυφαίος Έλληνας σεφ επεκτείνει την εστιατορική του ναυαρχίδα στον κορυφαίο ταξιδιωτικό προορισμό της χώρας, με το "Botrini's Mykonos" να ετοιμάζεται να επανακαθορίσει την έννοια του fine dining στο νησί των Ανέμων.
Δεύτερο αδερφάκι του χαλανδριώτικου εστιατορίου, που πρωταγωνιστεί στις κορυφαίες θέσεις των Χρυσών Σκούφων, αλλά και στις to-do λίστες του διεθνούς crowd των foodies που επισκέπτονται τη χώρα, θα βρει τη μυκονιάτικη έδρα του στην ατμοσφαιρική βεράντα του ξενοδοχείου "Katikies Mykonos", με την απολαυστική θέα στην αμμουδιά του Αγίου Ιωάννη.
Εκεί, με την εξαιρετική πρώτη ύλη ως αδιαπραγμάτευτο ατού, ο Ιταλοκερκυραίος σεφ (που απέσπασε τον τίτλο του επιδραστικότερου Έλληνα σεφ σε πρόσφατη ψηφοφορία των Χρυσών Σκούφων) θα εναλλάσσει εμβληματικά πιάτα του με νέες δημιουργίες, σε μια σειρά από menu dégustation με premium χαρακτήρα, κορυφαία τεχνική και βαθιά νοστιμιά ως βασικά συστατικά.
Chef's Tip: "Η θεαματική wine list που έχει επιμεληθεί ο master of wine Γιάννης Καρακάσης συγκεντρώνει στην κάβα του "Botrini’s Mykonos" σπουδαίες ετικέτες από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα, συνθέτοντας μια ευρεία γκάμα από ιδανικούς συνδυασμούς για τα πιάτα".
_________________
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης