Συνεχίζουν να μην απαντάνε στο Ψηφιακό Δωμάτιο Επικοινωνίας τού ΕΦΚΑ. Ωραίο το μπουρδέλο σας κ. Άδωνι!
17/8/2023, 17:43
Το παρακάτω γράψαμε στο Ψηφιακό Δωμάτιο Επικοινωνίας τού ΕΦΚΑ, σχετικά με την αίτησή μας για ψηφιακή σύνταξη:
«Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023
Απαντήσατε στον Συνήγορο τού Πολίτη ότι δεν βρήκατε την αίτησή μου, αλλά στην απάντησή σας έχετε βάλει αριθμό πρωτοκόλλου τον αριθμό αίτησης αντί τον αριθμό πρωτοκόλλου. Ο αριθμός αίτησης είναι 10552180, ενώ ο αριθμός πρωτοκόλλου είναι 09904/2021/1028821. Μήπως είναι εύκολο να ξανακοιτάξετε προσεκτικά αυτή τη φορά; Παρακαλώ απαντήστε μου μέσα σε δυο μήνες, τόσο είναι το διάστημα που λέει ο νόμος πως πρέπει να απαντούν οι δημόσιες υπηρεσίες, αν κι εσείς δεν το τηρείτε. Σε περίπτωση που δεν απαντήσετε, θα ξανακάνω αναφορά στον Συνήγορο τού Πολίτη, είμαι υποχρεωμένος.»
«Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023
Απαντήσατε στον Συνήγορο τού Πολίτη ότι δεν βρήκατε την αίτησή μου, αλλά στην απάντησή σας έχετε βάλει αριθμό πρωτοκόλλου τον αριθμό αίτησης αντί τον αριθμό πρωτοκόλλου. Ο αριθμός αίτησης είναι 10552180, ενώ ο αριθμός πρωτοκόλλου είναι 09904/2021/1028821. Μήπως είναι εύκολο να ξανακοιτάξετε προσεκτικά αυτή τη φορά; Παρακαλώ απαντήστε μου μέσα σε δυο μήνες, τόσο είναι το διάστημα που λέει ο νόμος πως πρέπει να απαντούν οι δημόσιες υπηρεσίες, αν κι εσείς δεν το τηρείτε. Σε περίπτωση που δεν απαντήσετε, θα ξανακάνω αναφορά στον Συνήγορο τού Πολίτη, είμαι υποχρεωμένος.»
Και κανείς δεν έχει απαντήσει μέχρι σήμερα
- Ψηφιακό Δωμάτιο Επικοινωνίας τού ΕΦΚΑ μη μισθωτών; Αλλό, είναι κανείς εκεί; Κυρία Γιάμαλη θα ασχοληθείτε ποτέ με τέτοια θέματα ή θα κάνετε την εκπομπή σας καρμπόν τών παντός είδους δελτίων ειδήσεων;
- Ούτε σήμερα μάς απάντησε το Ψηφιακό Δωμάτιο Επικοινωνίας τού e-ΕΦΚΑ, δυστυχώς
- 5 Σεπτεμβρίου θα ξανακάνουμε αναφορά στον Συνήγορο τού Πολίτη αν δεν μας απαντήσουν από τον ΕΦΚΑ μη μισθωτών στο Ψηφιακό Δωμάτιο Επικοινωνίας
- Ούτε σήμερα δεν μας απάντησαν οι υπεύθυνοι τού ΕΦΚΑ μη μισθωτών στο Ψηφιακό Δωμάτιο Επικοινωνίας. Αύριο θα ξανααπευθυνθώ στον Συνήγορο τού Πολίτη
- Ούτε σήμερα το Πρωτοδικείο Αθήνας έβαλε τα εκλογικά αποτελέσματα, ούτε πήραμε απάντηση από το Ψηφιακό Δωμάτιο Επικοινωνίας. Γεια σου μπουρδέλο Ελλάδα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης