Περί Νέας Εποχής
4/9/2023, 13:17
Panou Alexandros
Φέισμπουκ
Για το Δήμο Αιγάλεω
δεν μπορεί κανείς μα κανείς να μας οδηγήσει στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
με δοκιμασμένα και φθαρμένα από χρόνια υλικά,
με υποψήφιους γυρολόγους της πολιτικής,
με πολιτευτές που αλλάζουν τις δημοτικές παρατάξεις σαν τα πουκάμισα,
με ανθρώπους που ευαγγελίζονται την ανιδιοτελή προσφορά, άρα να υποθέσουμε οτι αν οριστούν αντιδήμαρχοι ή σύμβουλοι αυτό θα είναι αμισθί, ε;.
Δεν μπορεί να έρθει η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
όταν απεμπολείς τις αρχές και τα πολιτικά σου πιστεύω,
όταν ενεργείς με πρακτικές του παρελθόντος που μας οδήγησαν σε αυτή την κατρακύλα και εννοώ τις συνδιαλλαγές πελατειακού τύπου με υποσχέσεις και ταξίματα που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν παρά μόνο μερικά και αν.
Δεν θα πω ούτε δήμο, ούτε όνομα παράταξης και υποψήφιου δημάρχου. Το λοιπόν, όταν μου κάνανε πρόταση να κατέβω και μου τάξανε αντιδημαρχία, αρχικά κολακεύτηκα. Όταν όμως έμαθα ότι το ίδιο είχαν πει και σε άλλους 100, ε τότε λέω δε γίνεται, μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα. Φαντάζομαι ότι το έχουν πάρει και άλλοι χαμπάρι και αν δεν έχουν βγει ακόμα, αναμένεται να βγουν μαχαίρια.
ΥΓ: Τα λέει ένας άνθρωπος που αυτοπροσδιορίζεται προοδευτικός και δημοκράτης, που θέλει να κοιτάζεται στον καθρέφτη και να μην τον φτύνει, να λέει ΝΑΙ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΩ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΟΥ.
Φέισμπουκ
Για το Δήμο Αιγάλεω
δεν μπορεί κανείς μα κανείς να μας οδηγήσει στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
με δοκιμασμένα και φθαρμένα από χρόνια υλικά,
με υποψήφιους γυρολόγους της πολιτικής,
με πολιτευτές που αλλάζουν τις δημοτικές παρατάξεις σαν τα πουκάμισα,
με ανθρώπους που ευαγγελίζονται την ανιδιοτελή προσφορά, άρα να υποθέσουμε οτι αν οριστούν αντιδήμαρχοι ή σύμβουλοι αυτό θα είναι αμισθί, ε;.
Δεν μπορεί να έρθει η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
όταν απεμπολείς τις αρχές και τα πολιτικά σου πιστεύω,
όταν ενεργείς με πρακτικές του παρελθόντος που μας οδήγησαν σε αυτή την κατρακύλα και εννοώ τις συνδιαλλαγές πελατειακού τύπου με υποσχέσεις και ταξίματα που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν παρά μόνο μερικά και αν.
Δεν θα πω ούτε δήμο, ούτε όνομα παράταξης και υποψήφιου δημάρχου. Το λοιπόν, όταν μου κάνανε πρόταση να κατέβω και μου τάξανε αντιδημαρχία, αρχικά κολακεύτηκα. Όταν όμως έμαθα ότι το ίδιο είχαν πει και σε άλλους 100, ε τότε λέω δε γίνεται, μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα. Φαντάζομαι ότι το έχουν πάρει και άλλοι χαμπάρι και αν δεν έχουν βγει ακόμα, αναμένεται να βγουν μαχαίρια.
ΥΓ: Τα λέει ένας άνθρωπος που αυτοπροσδιορίζεται προοδευτικός και δημοκράτης, που θέλει να κοιτάζεται στον καθρέφτη και να μην τον φτύνει, να λέει ΝΑΙ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΩ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΟΥ.
- Απαντητική επιστολή του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών και Βουλευτή Δυτικού Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη προς τον Δήμαρχο Χαΐδαρίου περί κατασκευής τερματικών σταθμών υγροποιημένου φυσικού αερίου στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά
- Πολιτική προστασία στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης