Ηλεκτρονική υποβολή αναφοράς στον Συνήγορο
7/9/2023, 18:59
Ηλεκτρονική υποβολή αναφοράς
ΘέμαΟ ΕΦΚΑ ΜΗ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΕΝΤΟΣ ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ
Υπηρεσία / Οργανισμός με την οποία / τον οποίο σχετίζεται η αναφορά
ΕΦΚΑ ΜΗ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ
Περιγραφή
Μετά την προηγούμενη αναφορά μας προς εσάς, ότι ο ΕΦΚΑ μη μισθωτών δεν έχει αλλάξει τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού μας, τον οποίο υποβάλαμε στην ψηφιακή αίτηση που κάναμε για σύνταξη τον Μάρτιο τού 2021, επειδή είχαμε βαλει λογαριασμό στον οποίο δεν είμαστε οι μοναδικοί δικαιούχοι, σας απάντησε ότι δεν βλέπει την αίτησή μας, και να την πάμε εκεί τυπωμένη για να προχωρήσει η διαδικασία. Τους γράψαμε λοιπόν στο Ψηφιακό Δωμάτιο Επικοινωνίας τα παρακάτω: «Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023 Απαντήσατε στον Συνήγορο τού Πολίτη ότι δεν βρήκατε την αίτησή μου, αλλά στην απάντησή σας έχετε βάλει αριθμό πρωτοκόλλου τον αριθμό αίτησης αντί τον αριθμό πρωτοκόλλου. Ο αριθμός αίτησης είναι 10552180, ενώ ο αριθμός πρωτοκόλλου είναι 09904/2021/1028821. Μήπως είναι εύκολο να ξανακοιτάξετε προσεκτικά αυτή τη φορά; Παρακαλώ απαντήστε μου μέσα σε δυο μήνες, τόσο είναι το διάστημα που λέει ο νόμος πως πρέπει να απαντούν οι δημόσιες υπηρεσίες, αν κι εσείς δεν το τηρείτε. Σε περίπτωση που δεν απαντήσετε, θα ξανακάνω αναφορά στον Συνήγορο τού Πολίτη, είμαι υποχρεωμένος». Ζητώ λοιπόν από τον Συνήγορο τού Πολίτη, να τους ζητήσετε να απαντήσουν.
- Χ. ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ: ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ «Οικονομική ενίσχυση γεωτεχνικών αυτοαπασχολούμενων και ελευθέρων επαγγελματιών λόγω κορωνοιού»
- Φορολογικές δηλώσεις: για ποιούς ξεκινά από φέτος αυτόματη υποβολή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης