Η κ. Μαίρη Κυνηγάκη
Η... συνήθης φωτογραφία τού κ. Θοδωρή Γιαννόπουλου, συνταξιούχου, με τον υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρη Μπίρμπα. Ο Δημήτρης μάς είπε πως θα εκλεγεί δήμαρχος, και μπορεί να είναι πρώτος την πρώτη Κυριακή. Επίσης μας επιβεβαίωσε τη συμφωνία που έχει κάνει με τον Κώστα Σάμιο για ψήφιση τη δεύτερη Κυριακή
Δεξιά ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Κώστας Γκίκας, συνταξιούχος. Είχε συνεργεία καθαρισμού, το γραφείο του ήταν Ιερά οδός και Θηβών στην Πλατεία Ελευθερίας
Δεξιά, ο πρώην πρόεδρος τού δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Λάμπρου
Υποψήφια τού συνδυασμού Σκλαβούνου, Θεοδώρα Σιδηροπούλου (καθηγήτρια μαθηματικών)
Ο γιος τής αντιδημάρχου Χρυσούλας Ζαχαροπούλου, δημοτικός υπάλληλος που απασχολείται στα ηχητικά τών εκδηλώσεων
Αριστερά ο πρώην αντιπρόεδρος τού δημοτικού συμβουλίου Λευτέρης Παπαγεωργίου που είχε κατέβει με τον Καλογερόπουλο. Δεξιά ο κ. Κοσμίδης
Οι υποψήφιοι τής Νέας Εποχής στο τέλος τής εκδήλωσης
Στο βάθος το εκλογικό περίπτερο τού ΚΚΕ, Λαϊκή Συσπείρωση, κλειστό
Δεξιά ο κ. Προεστάκης, επιστήμονας
5/10/2023, 20:40
Πρόκειται για την κυρία Θεοδώρα Σιδηροπούλου (καθηγήτρια μαθηματικών) που παλαιότερα είχε διατελέσει γεν. γραμματέας της Ένωσης Γονέων Αιγάλεω και η οποία συμμετέχει στο συνδυασμό του κ. Σκλαβούνου.
Επίσης, ο κ. Θοδωρής Γιαννόπουλος μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής. Ευγενής συμπολίτης, φίλος του γείτονά μου κ. Νέστορα Σοφιανού.
Επίσης, ο κ. Θοδωρής Γιαννόπουλος μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής. Ευγενής συμπολίτης, φίλος του γείτονά μου κ. Νέστορα Σοφιανού.
- 67 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ 4 ΒΙΝΤΕΟ, 5-6-2024, ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ-ΑΘΗΝΑ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΤΡΟ-ΑΙΓΑΛΕΩ
- Tρεις φωτογραφίες από την εκλογική κίνηση στο Αιγάλεω στις 24 Μαΐου
- Φωτορεπορτάζ από την Πλατεία Εσταυρωμένου τού Αιγάλεω, 14 Σεπτεμβρίου 2023
- 6 φωτογραφίες που τραβήξαμε στην Πλατεία Μετρό τού Αιγάλεω στις 8-6-2024
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης