«Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων: Αρχές και Σύγχρονα Εργαλεία»
8/11/2023, 18:53
Αγαπητοί φίλοι, ως εκδότης των Εκδόσεων Έμβρυο με πολύ μεγάλη χαρά ανακοινώνω την κυκλοφορία ενός εξαιρετικού βιβλίου! Ο Καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών Agricultural University of Athens κ. Παναγιώτης Σκανδάμης Panagiotis Skandamis συνέγραψε το βιβλίο
«Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων: Αρχές και Σύγχρονα Εργαλεία»,
ISBN: 978-618-5252-51-9,
το οποίο κυκλοφορεί την 3η Νοεμβρίου 2023.
Ο Καθ. Παναγιώτης Σκανδάμης, έχοντας διαγράψει μια ταχεία και πολύ καρποφόρο πορεία στον ακαδημαϊκό στίβο και όντας μέλος επιτροπών της European Food Safety Authority (EFSA), έχοντας στο ενεργητικό του εκατοντάδες ερευνητικές εργασίες, έχοντας φέτος βραβευτεί με το International Leadership Award από την International Association for Food Protection, έχοντας στο ενεργητικό του πατέντες δημιουργίας τροφίμων και προγραμμάτων, αλλά μη έχοντας απεμπολίσει την αγάπη του για τη διδασκαλία συνέγραψε το βιβλίο που θα αποτελεί για μακρό χρονικό διάστημα ένα σημείο αναφοράς για τον κλάδο της Τεχνολογίας Τροφίμων.
Στέλιος Βασιλειάδης
Εκδότης
Το βιβλίο προλογίζει ο Ομότιμος Καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Shandong της Κίνας κ. Γ.-I. Νυχάς George-John Nychas.
#foodsafety #foodmicrobiology #haccp #predictivefoodsafety
Δείτε το εισαγωγικό σημείωμα και τα περιεχόμενα:
https://lnkd.in/dkQD_Dkr
https://lnkd.in/dxkm-DUS
See translation
Pause
Loaded: 100.00%
Remaining time 0:28
Unmute
Turn fullscreen on
«Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων: Αρχές και Σύγχρονα Εργαλεία»,
ISBN: 978-618-5252-51-9,
το οποίο κυκλοφορεί την 3η Νοεμβρίου 2023.
Ο Καθ. Παναγιώτης Σκανδάμης, έχοντας διαγράψει μια ταχεία και πολύ καρποφόρο πορεία στον ακαδημαϊκό στίβο και όντας μέλος επιτροπών της European Food Safety Authority (EFSA), έχοντας στο ενεργητικό του εκατοντάδες ερευνητικές εργασίες, έχοντας φέτος βραβευτεί με το International Leadership Award από την International Association for Food Protection, έχοντας στο ενεργητικό του πατέντες δημιουργίας τροφίμων και προγραμμάτων, αλλά μη έχοντας απεμπολίσει την αγάπη του για τη διδασκαλία συνέγραψε το βιβλίο που θα αποτελεί για μακρό χρονικό διάστημα ένα σημείο αναφοράς για τον κλάδο της Τεχνολογίας Τροφίμων.
Στέλιος Βασιλειάδης
Εκδότης
Το βιβλίο προλογίζει ο Ομότιμος Καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Shandong της Κίνας κ. Γ.-I. Νυχάς George-John Nychas.
#foodsafety #foodmicrobiology #haccp #predictivefoodsafety
Δείτε το εισαγωγικό σημείωμα και τα περιεχόμενα:
https://lnkd.in/dkQD_Dkr
https://lnkd.in/dxkm-DUS
See translation
Pause
Loaded: 100.00%
Remaining time 0:28
Unmute
Turn fullscreen on
- 32
4 reposts
_________________
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης