Δορυφορική
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Αναζήτηση
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Σύνθετη Αναζήτηση
Κοινωνική Δικτύωση
Κοινωνική Δικτύωση reddit      




Επισημάνετε και μοιραστείτε την διεύθυνση του Δορυφορική στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης σας
Οι κορυφαίες λέξεις κλειδιά που έχουν επισημανθεί.
Ποστ με τις περισσότερες αντιδράσεις του μήνα
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Ημερολόγιο

Κορυφαίοι συγγραφείς
26633 Δημοσιεύσεις - 93%
1771 Δημοσιεύσεις - 6%
syndr (302)
302 Δημοσιεύσεις - 1%
48 Δημοσιεύσεις - 0%
25 Δημοσιεύσεις - 0%
3 Δημοσιεύσεις - 0%
3 Δημοσιεύσεις - 0%
2 Δημοσιεύσεις - 0%
Elytis (2)
2 Δημοσιεύσεις - 0%
JimFit (2)
2 Δημοσιεύσεις - 0%
Κορυφαίοι συγγραφείς της εβδομάδας
67 Δημοσιεύσεις - 79%
18 Δημοσιεύσεις - 21%
Στατιστικά
Τα μέλη μας είναι συνολικά 50Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η PanagiotisΤα μέλη μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 30337 θέματασε 26002 θέματα
Σύνδεση

Πήγαινε κάτω
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 26633
Ημερομηνία εγγραφής : 29/10/2010
http://kafetzi-gr.webnode.gr

«Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων: Αρχές και Σύγχρονα Εργαλεία» Empty «Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων: Αρχές και Σύγχρονα Εργαλεία»

8/11/2023, 18:53
Αγαπητοί φίλοι, ως εκδότης των Εκδόσεων Έμβρυο με πολύ μεγάλη χαρά ανακοινώνω την κυκλοφορία ενός εξαιρετικού βιβλίου! Ο Καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών Agricultural University of Athens κ. Παναγιώτης Σκανδάμης Panagiotis Skandamis συνέγραψε το βιβλίο

«Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων: Αρχές και Σύγχρονα Εργαλεία»,
ISBN: 978-618-5252-51-9,
το οποίο κυκλοφορεί την 3η Νοεμβρίου 2023.

Ο Καθ. Παναγιώτης Σκανδάμης, έχοντας διαγράψει μια ταχεία και πολύ καρποφόρο πορεία στον ακαδημαϊκό στίβο και όντας μέλος επιτροπών της European Food Safety Authority (EFSA), έχοντας στο ενεργητικό του εκατοντάδες ερευνητικές εργασίες, έχοντας φέτος βραβευτεί με το International Leadership Award από την International Association for Food Protection, έχοντας στο ενεργητικό του πατέντες δημιουργίας τροφίμων και προγραμμάτων, αλλά μη έχοντας απεμπολίσει την αγάπη του για τη διδασκαλία συνέγραψε το βιβλίο που θα αποτελεί για μακρό χρονικό διάστημα ένα σημείο αναφοράς για τον κλάδο της Τεχνολογίας Τροφίμων.
Στέλιος Βασιλειάδης
Εκδότης

Το βιβλίο προλογίζει ο Ομότιμος Καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Shandong της Κίνας κ. Γ.-I. Νυχάς George-John Nychas.
#foodsafety #foodmicrobiology #haccp #predictivefoodsafety
Δείτε το εισαγωγικό σημείωμα και τα περιεχόμενα:
https://lnkd.in/dkQD_Dkr

https://lnkd.in/dxkm-DUS
See translation

Pause
Loaded: 100.00%



Remaining time 0:28
Unmute

Turn fullscreen on
  • «Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων: Αρχές και Σύγχρονα Εργαλεία» 8ekq8gho1ruaf8i7f86vd1ftt«Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων: Αρχές και Σύγχρονα Εργαλεία» B1dl5jk88euc7e9ri50xy5qo8«Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων: Αρχές και Σύγχρονα Εργαλεία» Cpho5fghnpme8epox8rdcds2232
    4 reposts

_________________
«Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων: Αρχές και Σύγχρονα Εργαλεία» 3_eaay31
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης