Ισότιμοι είμαστε
31/12/2023, 01:08
Το Διαχειριστής 2 και Διαχειριστής1 που βλέπετε στο φόρουμ μας είναι πλασματικό. Οι διαχειριστές είναι ισότιμοι
7/1/2024, 17:43
Ωραία η νέα μορφή της ιστοσελίδας!
7/1/2024, 17:52
Το πρότεινε στους χρήστες η εταιρία που μας δίνει χώρο. Γούστα είναι αυτά. Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι δεν του αρέσει. Της Ρένας τής είχα ζητήσει να μου πει τη γνώμη της για τα χρώματα σε μια άλλη μορφοποίηση που είχε μέσα πορτοκαλί, πράσινο και καφέ και είχε εγκρίνει. Απλώς μ' αρέσει ν' αλλάζω πού και που, για ανανέωση.
7/1/2024, 18:50
Διαχειριστής έγραψε:Το πρότεινε στους χρήστες η εταιρία που μας δίνει χώρο. Γούστα είναι αυτά. Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι δεν του αρέσει. Της Ρένας τής είχα ζητήσει να μου πει τη γνώμη της για τα χρώματα σε μια άλλη μορφοποίηση που είχε μέσα πορτοκαλί, πράσινο και καφέ και είχε εγκρίνει. Απλώς μ' αρέσει ν' αλλάζω πού και που, για ανανέωση.
Προσωπικά μου αρέσει αυτή η μορφή. Θα παρακαλούσα, αν γίνεται, να συμπτυχθούν ή να μικρύνουν σε μέγεθος ή να μπουν δίπλα-δίπλα οι διαφημίσεις, ώστε να πέφτει το μάτι του επισκέπτη στα θέματά μας. Θα μπορούσαν, ίσως, οι διαφημίσεις να πάνε στο κάτω μέρος, μετά από το μενού των θεμάτων.
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης