Διαφορά φιλοσοφίας...
22/11/2024, 05:34
Σχετικά με το τελευταίο που έγραψες, πιο πάνω: Η φιλία είναι δεδομένη, αλλά εκεί που υπάρχει διαφορά είναι στη φιλοσοφία: Ο κ. Στέλιος Βασιλειάδης, νέος ιδιοκτήτης του τίτλου ΑΙΓΑΛΕΩ πιστεύει ότι το να κυκλοφορεί, παράλληλα, ένα άλλο φύλλο της παλαιάς εφημερίδας (αυτό θεωρούσε ότι είναι το ΑΙΓΑΛΕΩ-ΔΙΑΛΟΓΟΣ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ) ενώ ο ίδιος απέκτησε με νόμιμο τρόπο τον τίτλο ΑΙΓΑΛΕΩ, ήταν ανήθικο. Διαφωνώ κάθετα με αυτή τη θέση και του το εξήγησα. Δεν πείστηκε ούτε για τα κίνητρά σου. Τώρα όμως, με την απόφασή σου να αναστείλεις (έστω μέχρι νεωτέρας...) την έκδοση, νομίζω ότι θα νοιώθει πιο ασφαλής. Τόσο για την κυκλοφορία του ιστορικού τίτλου ΑΙΓΑΛΕΩ (του οποίου είναι ο συνεχιστής, άλλωστε) όσο και για την επαγγελματική σταθερότητα των εργαζομένων που απασχολεί σε αυτόν.
Υπήρξα ανιδιοτελής συνεργάτης στο ΑΙΓΑΛΕΩ εδώ και δεκαετίες και είμαι ευγνώμων για αυτό προς εσένα, αγαπητέ Γιώργο, για το ελεύθερο "βήμα" που μου πρόσφερες στην εφημερίδα σου, ώστε να εκφράζω δημόσια τις απόψεις μου, από το 1996 μέχρις σήμερα.
Υπήρξα ανιδιοτελής συνεργάτης στο ΑΙΓΑΛΕΩ εδώ και δεκαετίες και είμαι ευγνώμων για αυτό προς εσένα, αγαπητέ Γιώργο, για το ελεύθερο "βήμα" που μου πρόσφερες στην εφημερίδα σου, ώστε να εκφράζω δημόσια τις απόψεις μου, από το 1996 μέχρις σήμερα.
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης