Το έριξαν έξω οι παλαίμαχοι του Αιγάλεω Α.Ο.
28/4/2024, 10:11
Οι εκλεκτοί μου φίλοι, βετεράνοι αθλητές της ομάδας του Αιγάλεω Α.Ο., (σε βραδινή έξοδο μαζί με άλλους φίλους) εύχονται σε όλους μας Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.
Τη φωτογραφία είχε την καλοσύνη να μου στείλει ο παλαίμαχος τερματοφύλακας Κώστας Βαμβακούσης (πρώτος αριστερά).
Εικονίζονται επίσης κατά σειρά οι Μιχάλης Αντωνίου, Δημήτρης Παπαϊωάννου ('παπί'), Κώστας Λαλιώτης, Θανάσης Κιούρκος, Σπύρος Κολοκοτρώνης, Κώστας Μπρέχας και Παντελής Τζανουδάκης.
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π!!!!!!!!!!!!!!!!
Τη φωτογραφία είχε την καλοσύνη να μου στείλει ο παλαίμαχος τερματοφύλακας Κώστας Βαμβακούσης (πρώτος αριστερά).
Εικονίζονται επίσης κατά σειρά οι Μιχάλης Αντωνίου, Δημήτρης Παπαϊωάννου ('παπί'), Κώστας Λαλιώτης, Θανάσης Κιούρκος, Σπύρος Κολοκοτρώνης, Κώστας Μπρέχας και Παντελής Τζανουδάκης.
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π!!!!!!!!!!!!!!!!
- Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές
- Τη Μεγάλη Τετάρτη, παλαίμαχοι στο δημοτικό στάδιο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης"
- Επίσκεψη Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών και Βουλευτή Δυτικού Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στον Δήμο Αιγάλεω - Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αιγάλεω Γιάννη Γκίκα (Αιγάλεω, 21.04.2023) / Φωτογραφίες
- ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ 2023 - Θέσεις τής Ανάπλασης Αιγάλεω
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης