Εταιρίες επενδύσεων
28/8/2019, 12:28
Πριν από λίγο με πήρε εκπρόσωπος εταιρίας για να επενδύσω 1000 ευρώ σε διεθνή χρηματιστήρια, και κάποια στιγμή μού είπε πως υπάρχει εγγύηση μέσω Εθνικής Τράπεζας ότι δεν θα χάσω σε περίπτωση αποτυχίας ή μη καλής επένδυσης, πάνω από 30 ευρώ.
Του είπα πως έχω μόνο 70 ευρώ αυτή τη στιγμή και πως οι υποχρεώσεις μου είναι πάνω από 1000 ευρώ.
Κι επειδή υπάρχει η πληροφορία ότι ίσως πάμε για διεθνές κραχ, κανείς δεν μπορεί να μου εγγυηθεί τα χρήματά μου, αν τα βάλω στα διεθνή χρηματιστήρια ή σε διάφορες μεγάλες εταιρίες.
Του είπα πως έχω μόνο 70 ευρώ αυτή τη στιγμή και πως οι υποχρεώσεις μου είναι πάνω από 1000 ευρώ.
Κι επειδή υπάρχει η πληροφορία ότι ίσως πάμε για διεθνές κραχ, κανείς δεν μπορεί να μου εγγυηθεί τα χρήματά μου, αν τα βάλω στα διεθνή χρηματιστήρια ή σε διάφορες μεγάλες εταιρίες.
- Υπογράφτηκε η σύμβαση για το έργο «Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων-Βελτίωση της ελκυστικότητας για προσέλκυση επενδύσεων και προαγωγή της Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας στο Δήμο Αιγάλεω»
- Το ίδιο η Cosmote και η Δ.Ε.Η. με τις ιδιωτικές εταιρίες;
- Mail από Διαχειριστική Καινοτόμων Επενδύσεων
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης