Δορυφορική - Mέλος Online media τής Ελληνικής Δημοκρατίας
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Δορυφορική - Mέλος Online media τής Ελληνικής ΔημοκρατίαςΣύνδεση


Ειδήσεις παντός τύπου, κυρίως από τα μέιλ που μας στέλνετε


descriptionΑχ, τα Windows 10! EmptyΑχ, τα Windows 10!

more_horiz
Τα windows 10 συνήθως τα κλείνω με ανορθόδοξο τρόπο στον υπολογιστή μου: τους λέω να τερματίσουν, η εξωτερική μεγάλη οθόνη βγαίνει εκτός λειτουργίας, αλλά τα μπροστινά λαμπιόνια τού υπολογιστή που δείχνουν ότι λειτουργεί, αναβοσβήνουν. Σήμερα, πάτησα "τερματισμό λειτουργίας" την ώρα 14.57, και αυτή τη στιγμή είναι 16.56, και ακόμα ανάβουν. Δεν ξέρω αν γίνεται αναβάθμιση στα Windows, αλλά επειδή αυτό συμβαίνει σχεδόν πάντα (σημείωση: μόνο σήμερα έχω αφήσει τον υπολογιστή ανοιχτό τόσο πολύ μετά την εντολή κλεισίματος) προτείνω στην κυρία Microsoft που μας ταλαιπωρεί τόσα χρόνια (από το 1986!): Όταν δίνουμε "τερματισμός λειτουργίας" να μας δίνει επιλογή αν θέλουμε να γίνει update και να μας ενημερώνει ότι αυτό μπορεί να διαρκέσει ώρες. Είπα και ελάλησα!!!
Σημείωση: Αυτή τη στιγμή στέλνω το μήνυμα αυτό με ένα παλιό νότμπουκ Advent που έχει Λίνουξ (Ουμπούντου). Ελπίζω να μη μας αναγκάσει η Microsoftios εταιρία να απεγκαταστήσουμε τα windows και να στραφούμε ολοκληρωτικά στο Λίνουξ (γιατί όχι;).
Στείλτε τη γνώμη σας για τα παραπάνω, μάς ενδιαφέρει.

descriptionΑχ, τα Windows 10! EmptyΔεν προχωράνε με τη μπαταρία

more_horiz
Εδώ και λίγες μέρες, όταν έχω τη μπαταρία συνδεδεμένη στο λάπτοπ, κάνει εκκίνηση, αλλά μετά σταματάει, σαν να του έχω δώσει εντολή να πάει στον τερματισμό λειτουργίας. Το έχω δοκιμάσει αρκετές φορές και συνέχεια κάνει το ίδιο. Οπότε έβγαλα τη μπαταρία και ησύχασα.

descriptionΑχ, τα Windows 10! EmptyΠολλοί χρήστες έχουν αυτό το πρόβλημα

more_horiz
Απ'  ό,τι είδαμε στην ιστοσελίδα τής Μάικροσοφτ, το πρόβλημα αυτό το έχουν γύρω στος 250 χρήστες. Υποψιαζόμαστε ότι έχει σχέση με τα προγράμματα που αντιμετωπίζουν τα προβλήματα ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένου τού windows defender.

descriptionΑχ, τα Windows 10! EmptyΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑ 7

more_horiz
Αρκετοί, μετά την ταλαιπωρία που υφίστανται με τα Windows 10, ξαναπέφτουν στα 7. Το ίδιο έκανα κι εγώ, αλλά μόνο σε υπολογιστή στον οποίο δουλεύω και ο οποίος ανήκει σε άλλο άτομο, μια και μου ζητήθηκε κατόπιν προβλήματος. Στον υπολογιστή που έχω σε άλλο σημείο, έχω αφήσει τα 10 γιατί μ' αρέσουν οι αλλαγές και τα δύσκολα, με δεδομένο ότι και η Μάικροσοφτ θεωρεί τα 10 καλύτερα...

descriptionΑχ, τα Windows 10! EmptyΣτο ίδιο το φόρουμ μας

more_horiz
Στο ίδιο το φόρουμ μας, εμφανίζεται παραπομπή που προέρχεται από τον κεντρικό κόμβο του Forumotion που λέει: "Τα Windows 7, τα πιο επιτυχημένα για τη Microsoft".

descriptionΑχ, τα Windows 10! EmptyΣε άλλον δημιουργό φόρουμ

more_horiz
Η παραπομπή αυτή που αναφέρει ότι η Μάικροσοφτ θεωρεί τα 10 καλύτερα, παραπέμπει σε φόρουμ του Forumgreek ο οποίος πληρώνει για την ύπαρξη του φόρουμ του (εμείς είμαστε δωρεάν σ' αυτό το φόρουμ) και γι' αυτό ευχαριστούμε την Forumotion.
privacy_tip Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
replyΑπάντηση στη Θ.Ενότητα