O Θεός τιμωρεί τους δεξιούς Κουβανούς!
9/10/2024, 09:19
Απ: O Θεός τιμωρεί τους δεξιούς Κουβανούς!
9/10/2024, 13:17
Απαράδεκτος ο τίτλος που επέλεξες για μία ανθρώπινη τραγωδία... Ο Θεός δεν είναι τιμωρητικός, δεν... ξέρει από δεξιούς και κομμουνιστές, ούτε επιλέγει Εκείνος, που και πότε θα χτυπήσει μία θεομηνία. Πόσο μάλλον όταν μεταξύ των αθώων θυμάτων, βρίσκονται και μικρά παιδιά, ανάπηροι, ηλικιωμένοι κλπ
Είσαι "φάουλ" εδώ, λυπάμαι αλλά πάντα γράφω τη γνώμη μου.
Είσαι "φάουλ" εδώ, λυπάμαι αλλά πάντα γράφω τη γνώμη μου.
9/10/2024, 17:05
Ήταν ένα είδος αστείου, αλλά πολλές φορές έχω πει στη ζωή μου «Τους τιμώρησε ο Θεός». Κι οι Κουβανοί που πήγαν στη Φλόριντα ήταν -κατά πλειοψηφία- υπόκοσμος.
9/10/2024, 17:56
Διαχειριστής έγραψε:Ήταν ένα είδος αστείου, αλλά πολλές φορές έχω πει στη ζωή μου «Τους τιμώρησε ο Θεός». Κι οι Κουβανοί που πήγαν στη Φλόριντα ήταν -κατά πλειοψηφία- υπόκοσμος.
Ήταν αντίθετοι με τη νέα κατάσταση οι περισσότεροι, ναι. Αυτό όμως δε σημαίνει πως στην πλειοψηφία τους ήταν μόνο τα καθάρματα του προηγούμενου καθεστώτος (βασανιστές του Μπατίστα, δολοφόνοι, προαγωγοί, έμποροι ναρκωτικών και όπλων κλπ). Ξέρεις ότι μεταξύ των πολλών που έριξαν μαύρη πέτρα πίσω, υπήρχαν πάρα πολλοί φιλήσυχοι έμποροι και επαγγελματίες (κυρίως αστοί, όχι αγρότες) που εν μία νυκτί είδαν τις επιχειρήσεις και τους κόπους τους να αρπάζονται από τους νέους εξουσιαστές, χάριν της... "επανάστασης";;;
Γράφω εγώ, ένας πιστός θαυμαστής του "αθάνατου" ΤΣΕ, με πλήρη συναίσθηση, πίστεψέ με.
- Ν. Κοτζιάς: «Ο Κασσελάκης στηρίζεται από τους "νεοχουλιγκάνους", τους "νεοδεξιούς" και τους "νεογραφειοκράτες"» | Watch (msn.com)
- M. Βαρβιτσιώτης: «Να εμπιστευτούμε τους ειδικούς και τους δημοκρατικούς θεσμούς για την αντιμετώπιση της πανδημίας»
- Πράσινοι: Πανηγυρίζουμε για τις επιτυχίες τους, αλλά κάνουμε δύσκολη τη ζωή τους!
- Ο Αϊζενχάουερ και ο Θεός
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης