Δορυφορική
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Αναζήτηση
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Σύνθετη Αναζήτηση
Κοινωνική Δικτύωση
Κοινωνική Δικτύωση reddit      

Επισημάνετε και μοιραστείτε την διεύθυνση του Δορυφορική στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης σας
Οι κορυφαίες λέξεις κλειδιά που έχουν επισημανθεί.
Ποστ με τις περισσότερες αντιδράσεις του μήνα
Δημοσιεύτηκε από Διαχειριστής στο Νίκο σ' ενδιαφέρει!
( 1 )
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Ημερολόγιο

Κορυφαίοι συγγραφείς
26412 Δημοσιεύσεις - 93%
1732 Δημοσιεύσεις - 6%
syndr (302)
302 Δημοσιεύσεις - 1%
48 Δημοσιεύσεις - 0%
25 Δημοσιεύσεις - 0%
3 Δημοσιεύσεις - 0%
3 Δημοσιεύσεις - 0%
2 Δημοσιεύσεις - 0%
Elytis (2)
2 Δημοσιεύσεις - 0%
JimFit (2)
2 Δημοσιεύσεις - 0%
Κορυφαίοι συγγραφείς της εβδομάδας
73 Δημοσιεύσεις - 97%
2 Δημοσιεύσεις - 3%
Στατιστικά
Τα μέλη μας είναι συνολικά 50Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η PanagiotisΤα μέλη μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 30081 θέματασε 25778 θέματα
Σύνδεση

Πήγαινε κάτω
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 26412
Ημερομηνία εγγραφής : 29/10/2010
http://kafetzi-gr.webnode.gr

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Empty ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

21/10/2024, 03:45
Γεια σας κύριε,

Είμαι ο Δρ. Emmanuel G. Akwasi, μέλος του κοινοβουλίου της Γκάνας και πρόεδρος της επιτροπής πετρελαίου και φυσικού αερίου, η οποία είναι μια υποεπιτροπή που δημιουργήθηκε από το Υπουργείο Ενέργειας και Πετρελαίου. Επικοινώνησα μαζί σας επειδή η προμήθεια χρειάζεται έναν αξιόπιστο επενδυτή/ανάδοχο που θα υποστηρίξει ένα ταμείο που προορίζεται για τεράστιες επενδύσεις στη χώρα σας και οτιδήποτε αφορά αυτήν την οικονομική δραστηριότητα είναι πολύ εμπιστευτικό. Σας παρακαλώ, είναι σκόπιμο να γνωρίζετε ότι αυτό το ταμείο προήλθε ως αποτέλεσμα υπερβολικής πρόβλεψης στον προϋπολογισμό για την Ενέργεια και τον Αγωγό φυσικού αερίου της Δυτικής Αφρικής. Αυτή η υπερπαροχή έγινε από την επιτροπή μου, αλλά όλες οι πληρωμές της σύμβασης έχουν καταβληθεί σε δικαιούχους και εργολάβους που ήταν περίπου 307.500.000,00 € αλλά τώρα άφησαν πίσω το υπέρβαση του ποσού του υπερτιμολογίου του ποσού της σύμβασης των 25.500.000,00 € που προτίθεται να εξοφληθεί Η επένδυσή μου με τη βοήθειά σας και αυτό το ποσό των είκοσι πέντε εκατομμυρίων πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ είναι αυτό που θέλω να είστε δικαιούχος και θα σας δώσω όλες τις πληροφορίες του ταμείου και τι πρέπει να κάνουμε για να επιτύχουμε αυτήν την αποστολή.

Περιμένω να ακούσω από εσάς.
Ευχαριστώ, και με εκτίμηση.
Hon. Dr Emmanuel G .Akwasi
Πρόεδρος Ενεργειακών Θεμάτων, Επιτροπής Πετρελαίου και Αερίου
κοινοβούλιο της Γκάνας.
hon.emmanuelakwasi1974@gmail.com

Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης