Δορυφορική - Mέλος Online media τής Ελληνικής Δημοκρατίας
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Δορυφορική - Mέλος Online media τής Ελληνικής ΔημοκρατίαςΣύνδεση


Ειδήσεις παντός τύπου, ξεκινώντας από τα mail μας


descriptionΕρωτήσεις Σκλαβούνου EmptyΕρωτήσεις Σκλαβούνου

more_horiz
Δελτίο Τύπου
Ο επικεφαλής της παράταξης «ΑΙΓΑΛΕΩ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» κ. Λάμπρος Σκλαβούνος στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε στις 6-2-2020 έκανε τις παρακάτω ερωτήσεις, εκ μέρους της παράταξής του, που αφορούν θέματα της πόλης μας και των κατοίκων της γενικότερα.


Ένα χρονίζον και μεγάλο πρόβλημα στην πόλη μας είναι τα Καλώδια Υψηλής Τάσης που περνάνε πάνω από τα σπίτια γειτονιών της πόλης μας. Προτείνουμε να το εισάγετε ως θέμα για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να καταθέσουμε όλοι τις απόψεις μας και να πάρουμε κάποια απόφαση κάνοντας άλλη μια προσπάθεια απομάκρυνσής τους.


Ακούσαμε ότι η Υγειονομική Υπηρεσία της περιφέρειας (Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής) που εδρεύει στο Αιγάλεω θα μεταφερθεί σε άλλο Δήμο. Αν το γνωρίζετε θα θέλαμε να μας πείτε τι ενέργειες έγιναν ή τι σκέπτεσθε να κάνετε ως Διοίκηση.


Θα θέλαμε να μας ενημερώσετε αν ως Δήμος από τον Ιούλιο που έγινε ο σεισμός μέχρι και σήμερα, ζητήσαμε έκτακτη οικονομική ενίσχυση από το κράτος για επισκευή σχολείων από τα προβλήματα του σεισμού.
Αν ναι πότε το ζητήσαμε και ποιο ποσό;

_________________
Ερωτήσεις Σκλαβούνου Vlcsna11

Οι καλύτερες τιμές στις διαφημίσεις: Διαφημιστείτε στην ιστοσελίδα μας Δορυφορική, εδώ, με κόστος που ξεκινάει από 2 το κατώτερο και 36 € το ανώτερο το μήνα, συμπεριλαμβανομένου τού ΦΠΑ! Επικοινωνήστε με το egaleo1@yandex.com


Ερωτήσεις Σκλαβούνου 3_eaay31 Ερωτήσεις Σκλαβούνου 2_naya21 Ερωτήσεις Σκλαβούνου 6_sca24 

Ερωτήσεις Σκλαβούνου 10_y-s14 Ερωτήσεις Σκλαβούνου 5_eyaa24
privacy_tip Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
replyΑπάντηση στη Θ.Ενότητα