«Παρέμβαση μου στο Κογκρέσο του Συμβουλίου της Ευρώπης»
19/9/2020, 11:58
Μας το έστειλε το Τουίττερ με μέιλ
Ρένα Δούρου
@RenaDourou
Πρωτοβουλίες εδώ και τώρα από την κυβέρνηση και την ΕΕ για το προσφυγικό / μεταναστευτικό Παρέμβαση μου στο Κογκρέσο του Συμβουλίου της Ευρώπης
Πρωτοβουλίες από κυβέρνηση και ΕΕ στο μεταναστευτικό ζήτησε η Ρ.
Στις σοβαρές ευθύνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και της ελληνικής κυβέρνησης στην ανθρωπιστική τραγωδία που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Λέσβο με τους πρόσφυγες / μετανάστες, αναφέρθηκε σήμερα η Ρένα
left.gr
Ρένα Δούρου
@RenaDourou
Πρωτοβουλίες εδώ και τώρα από την κυβέρνηση και την ΕΕ για το προσφυγικό / μεταναστευτικό Παρέμβαση μου στο Κογκρέσο του Συμβουλίου της Ευρώπης
Πρωτοβουλίες από κυβέρνηση και ΕΕ στο μεταναστευτικό ζήτησε η Ρ.
Στις σοβαρές ευθύνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και της ελληνικής κυβέρνησης στην ανθρωπιστική τραγωδία που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Λέσβο με τους πρόσφυγες / μετανάστες, αναφέρθηκε σήμερα η Ρένα
left.gr
- Παρουσίαση των προτεραιοτήτων της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρώπης στη Διαρκή Επιτροπή της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης
- Γεύμα εργασίας του Προέδρου της Επιτροπής Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης & Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, με τη Γενική Γραμματέα του Συμβουλίου της Ευρώπης, Marija Pejčinović Buric (30.09.2019)
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης