|
Και ο Λάμπρος Παπαδής στο Πράσινο Κίνημα
Στο Πράσινο Κίνημα προσχώρησε και ο κ. Λάμπρος Παπαδής, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από το ΜέΡΑ 25. Ο Λάμπρος Παπαδής αναλαμβάνει Οργανωτικός Υπεύθυνος της Κεντρικής Μακεδονίας ενώ θα είναι και υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες εθνικές εκλογές, όταν αυτές γίνουν. Λ. Παπαδής: “Συνεχίζω με το Πράσινο Κίνημα” Στην δήλωση προσχώρησής του στο Πράσινο Κίνημα ο κ. Λάμπρος Παπαδής, ανέφερε: “Με πίστη στην αρχή ότι ενεργός πολίτης είναι αυτός που συμμετέχει στα κοινά πράγματα και στη βάση της διεκδίκησης, μαζί με άλλους συμπολίτες μου, με οργανωμένο και συντεταγμένο τρόπο, για το κοινό καλό, δηλώνω την ένταξή μου, πολιτικά, ιδεολογικά και οργανωτικά στο Ελληνικό Πράσινο Κίνημα Η σχετικά πρόσφατη αποχώρησή μου από το ΜέΡΑ 25 και οι λόγοι που με ανάγκασαν να το πράξω, δεν μπορούν να σταθούν εμπόδιο στην θέλησή μου να συνεχίσω να αγωνίζομαι για μια καλύτερη και ποιοτικότερη καθημερινότητα και την συνολική πρόοδο της κοινωνίας μας Ενώνω τις μικρές μου δυνάμεις με το Ελληνικό Πράσινο Κίνημα, με τις αρχές, την ιδρυτική του διακήρυξη, το καταστατικό του και την φιλοσοφία της κοινωνικής και πολιτικής οικολογίας, συνεχίζοντας από αυτό το νέο μετερίζι ενάντια σε ότι κακοποιεί και απαλλοτριώνει τον άνθρωπο και το φυσικό περιβάλλον. |