Τουίττερ σήμερα
22/6/2021, 10:06
Ρένα Δούρου
@RenaDourou
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη βλάπτει και την
κοινωνία και το περιβάλλον.
Συνέντευξη μου στη Kontra New
Ρένα Δούρου στην KontraNews: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη βλάπτει και την κοινωνία και το περιβάλλον -...
“Η κυβέρνηση στηρίζει ένα στρεβλό μοντέλο, που έχει δοκιμαστεί και αποτύχει. Τα σπασμένα όμως... περισσότερα
renadourou.gr
Περιφέρεια Αττικής
@perattikis
Δήλωση του Περιφερειάρχη Αττικής με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων bit.ly/2SdLlXf
Η ΑΥΓΗ
@AvgiOnline
Έρχεται το πρώτο έντονο κύμα ζέστης του φετινού καλοκαιριού
Καύσωνας / Πότε και πού θα έχουμε 43 βαθμούς Κελσίου
Ιδιαίτερα θερμές αέριες μάζες αναμένεται να επηρεάσουν τον καιρό της χώρας μας, αρχής γενομέν... περισσότερα
avgi.gr
Μιχάλης Καρχιμάκης
@karximakis
Μιχάλης Καρχιμάκης*: Η Κυβέρνηση κάλυψε με την ψήφιση της ποινικής ασυλίας των τραπεζιτών, αυτούς που πλούτισαν χρεοκοπώντας τις τράπεζες
Μιχάλης Καρχιμάκης*: Η Κυβέρνηση κάλυψε με την ψήφιση της ποινικής ασυλίας των τραπεζιτών, αυτούς...
Τα δείγματα γραφής της Kυβέρνησης Μητσοτάκη σε θέματα διαφάνειας και καταπολέμησης του οικονο... περισσότερα
fourtounis.gr
ΘΡΙΑΣΙΟ
@Thriassiogr
Έως 43 βαθμούς ο υδράργυρος απο την Τρίτη
Έως 43 βαθμούς ο υδράργυρος απο την Τρίτη | ΘΡΙΑΣΙΟ
Ιδιαίτερα θερμές αέριες μάζες αναμένεται να επηρεάσουν τον καιρό της χώρας από την Τρίτη. Σύμ... περισσότερα
thriassio.gr
Kostas.Vaxevanis
@KostasVaxevanis
RT @Nikosmoraitis: Επειδή με ρωτάτε: Ένα λεπτό μετά την ανάρτησή μου, απέσυρε το αίσχος του. Διότι καλή η πληρωμένη δολοφονία, αλλά μη μας…
@RenaDourou
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη βλάπτει και την
κοινωνία και το περιβάλλον.
Συνέντευξη μου στη Kontra New
Ρένα Δούρου στην KontraNews: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη βλάπτει και την κοινωνία και το περιβάλλον -...
“Η κυβέρνηση στηρίζει ένα στρεβλό μοντέλο, που έχει δοκιμαστεί και αποτύχει. Τα σπασμένα όμως... περισσότερα
renadourou.gr
Περιφέρεια Αττικής
@perattikis
Δήλωση του Περιφερειάρχη Αττικής με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων bit.ly/2SdLlXf
Η ΑΥΓΗ
@AvgiOnline
Έρχεται το πρώτο έντονο κύμα ζέστης του φετινού καλοκαιριού
Καύσωνας / Πότε και πού θα έχουμε 43 βαθμούς Κελσίου
Ιδιαίτερα θερμές αέριες μάζες αναμένεται να επηρεάσουν τον καιρό της χώρας μας, αρχής γενομέν... περισσότερα
avgi.gr
Μιχάλης Καρχιμάκης
@karximakis
Μιχάλης Καρχιμάκης*: Η Κυβέρνηση κάλυψε με την ψήφιση της ποινικής ασυλίας των τραπεζιτών, αυτούς που πλούτισαν χρεοκοπώντας τις τράπεζες
Μιχάλης Καρχιμάκης*: Η Κυβέρνηση κάλυψε με την ψήφιση της ποινικής ασυλίας των τραπεζιτών, αυτούς...
Τα δείγματα γραφής της Kυβέρνησης Μητσοτάκη σε θέματα διαφάνειας και καταπολέμησης του οικονο... περισσότερα
fourtounis.gr
ΘΡΙΑΣΙΟ
@Thriassiogr
Έως 43 βαθμούς ο υδράργυρος απο την Τρίτη
Έως 43 βαθμούς ο υδράργυρος απο την Τρίτη | ΘΡΙΑΣΙΟ
Ιδιαίτερα θερμές αέριες μάζες αναμένεται να επηρεάσουν τον καιρό της χώρας από την Τρίτη. Σύμ... περισσότερα
thriassio.gr
Kostas.Vaxevanis
@KostasVaxevanis
RT @Nikosmoraitis: Επειδή με ρωτάτε: Ένα λεπτό μετά την ανάρτησή μου, απέσυρε το αίσχος του. Διότι καλή η πληρωμένη δολοφονία, αλλά μη μας…