Γιατί βρίζουν στο Διαδίκτυο; Δεν μπορούν να εκφραστούν αλλιώς;
6/10/2021, 11:56
Μας κάνει εντύπωση που πολλοί βρίζουν στο Ίντερνετ. Είναι δείγμα αδυναμίας.
Διαχειριστής έγραψε:Ευχαριστίες προς τον Ανώδυνο για το «Μου αρέσει»
Πάτησα το πλήκτρο "Μου Αρέσει", διότι, όντως, η παρακμή της κοινωνίας μας, εκπεφρασμένη (και) στο διαδίκτυο, είναι πια δεδομένη σε κάθε έκφανση της καθημερινότητας. Χτες οδηγούσα σε δρόμο του Παπάγου, όταν αντιλήφθηκα εργάτες να έχουν, προς στιγμή, διακόψει την κυκλοφορία, σχεδόν "παρακαλώντας" τους οδηγούς να περιμένουν μισό λεπτό, έως ότου ένα μεγάλο φορτηγό που συμμετείχε στην εκτέλεση δημοσίου έργου (ανασκαφή στο οδόστρωμα) ολοκληρώσει μία μανούβρα. Φυσικά περίμενα και τότε ένας από τους εργαζόμενους με πληροφόρησε ότι "είστε από τους λίγους που δεν μας βρίζουν" (!!!) και με ευχαρίστησε πάνω από 2-3 φορές για την υπομονή μου. Χωρίς άλλα σχόλια εκ μέρους μου...
Πάντως, με αφορμή κάποιον που πέθανε στις 3 Σεπτεμβρίου, παραλίγο κι εγώ να βρίσω σήμερα, αλλά κρατιέμαι. Βάρδα μη...
- Κασσελάκης προκαλεί Τσίπρα: Έλα να αναλάβεις τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλιώς στήριξέ με χωρίς παιχνίδια
- Γιατί η Ευρώπη έχει τάση 220 V, η Ιαπωνία έχει 100 V και η Βόρεια Αμερική έχει 110 V; Είναι τα 220V καλύτερα, πιο επικίνδυνα ή πιο αποτελεσματικά; Γιατί ο κόσμος δεν συγκλίνει σε μια πιο ενοποιημένη τάση;
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης