Δορυφορική
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Αναζήτηση
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Σύνθετη Αναζήτηση
Κοινωνική Δικτύωση
Κοινωνική Δικτύωση reddit      

Επισημάνετε και μοιραστείτε την διεύθυνση του Δορυφορική στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης σας
Οι κορυφαίες λέξεις κλειδιά που έχουν επισημανθεί.
Ποστ με τις περισσότερες αντιδράσεις του μήνα
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Ημερολόγιο

Κορυφαίοι συγγραφείς
26629 Δημοσιεύσεις - 93%
1763 Δημοσιεύσεις - 6%
syndr (302)
302 Δημοσιεύσεις - 1%
48 Δημοσιεύσεις - 0%
25 Δημοσιεύσεις - 0%
3 Δημοσιεύσεις - 0%
3 Δημοσιεύσεις - 0%
2 Δημοσιεύσεις - 0%
Elytis (2)
2 Δημοσιεύσεις - 0%
JimFit (2)
2 Δημοσιεύσεις - 0%
Κορυφαίοι συγγραφείς της εβδομάδας
63 Δημοσιεύσεις - 86%
10 Δημοσιεύσεις - 14%
Στατιστικά
Τα μέλη μας είναι συνολικά 50Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η PanagiotisΤα μέλη μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 30326 θέματασε 25996 θέματα
Σύνδεση

Πήγαινε κάτω
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 26629
Ημερομηνία εγγραφής : 29/10/2010
http://kafetzi-gr.webnode.gr

Ποια πράγματα δεν πρέπει να κάνετε στις συνεντεύξεις; Empty Ποια πράγματα δεν πρέπει να κάνετε στις συνεντεύξεις;

9/12/2021, 11:34
Μας το έστειλε το Quora.com και το βάλαμε στη μετάφραση Google.

Ποια πράγματα δεν πρέπει να κάνετε στις συνεντεύξεις;
Αρχικά απαντήθηκε: Ποια είναι τα 10 καλύτερα πράγματα που πρέπει να αποφύγετε να κάνετε σε μια συνέντευξη για δουλειά;

Εδώ είναι τα 10 κορυφαία πράγματα που πρέπει να αποφύγετε να κάνετε σε μια συνέντευξη για δουλειά:

Δεν είστε προετοιμασμένοι για αυτήν την ερώτηση: "Γιατί θέλετε να δουλέψετε εδώ;" - Αυτή είναι μια κρίσιμη ερώτηση που θα έχετε συχνά. Εστιάστε την απάντηση στην εταιρεία. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να εστιάσετε την απάντησή σας στο πώς είστε ενθουσιασμένοι με το όραμα της εταιρείας, πώς το προϊόν βοηθά τους πελάτες τους, πόσο μεγάλη είναι η ευκαιρία για την εταιρεία κ.λπ. Να θυμάστε, να είστε επικεντρωμένοι στην εταιρεία για να δείξετε ότι είστε ευθυγραμμισμένοι με τους πελάτες τους γκολ! #KnowYourWhy
Δεν είστε προετοιμασμένοι με ερωτήσεις για τον συνεντευκτή - Δεν θέλετε να φτάσετε στο τέλος μιας συνέντευξης μόνο και μόνο για να παρασυρθείτε από το "τι ερωτήσεις έχετε για μένα;" Να είστε έτοιμοι να κάνετε στοχαστικές ερωτήσεις στον συνεντευκτή για να δείξετε ότι θέλετε πραγματικά αυτή τη δουλειά. Επίσης, να θυμάστε ότι η συνέντευξη είναι αμφίδρομη. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία είναι κατάλληλη και για εσάς. Για να βοηθήσω, εδώ είναι ο δωρεάν οδηγός μου σχετικά με τις 10 κορυφαίες ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον συνεντευκτή σας

. #QualifyThem
Δεν εστιάζετε στο πώς θα αυξήσετε την αξία για την εταιρεία - Πολλοί από τους ερωτηθέντες τείνουν να εστιάζουν στον εαυτό τους σε μια συνέντευξη. Και μερικές φορές αυτό είναι απαραίτητο και σημαντικό, ειδικά όταν μιλάτε για το πώς οι δεξιότητες και η εμπειρία σας μπορούν να βοηθήσουν την εταιρεία. Αλλά επίσης να θυμάστε ότι πρέπει να το συνδέσετε με το πώς θα αυξήσετε την αξία για την εταιρεία σε αυτόν τον ρόλο. Θυμηθείτε, ο διευθυντής προσλήψεων ρωτά συνεχώς, "Πώς μπορώ να ξέρω ότι αυτό το άτομο θα κάνει την καλύτερη δουλειά από όλους τους υποψηφίους;" #FocusOnValue
Ψέματα στη συνέντευξη - Απλώς μην το κάνετε. Τόσο απλό. #BeTruthful
Δεν λέτε "δεν ξέρω" όταν πραγματικά δεν ξέρετε - Εάν δεν γνωρίζετε την απάντηση, δεν πειράζει. Μιλήστε για το πώς θα βρείτε την απάντηση για να επιδείξετε τις δεξιότητές σας κριτικής σκέψης. Για παράδειγμα, «Δεν ξέρω την απάντηση σε αυτό, αλλά θα αναζητούσα τον μέντορά μου ή τον συνάδελφό μου στον οργανισμό και θα τους ζητούσα την καθοδήγηση και τη συμβουλή τους». Να είστε έτοιμοι να πείτε «Δεν ξέρω». #Ειλικρίνεια Παρακαλώ
Να είστε αρνητικοί και να κατηγορείτε τους άλλους - Μην εστιάζετε την ενέργειά σας στο παρελθόν. Εάν κουβαλάτε μια αρνητική ενέργεια και κατηγορείτε τους άλλους, αυτό δείχνει ότι δεν αναλαμβάνετε την ευθύνη για τις πράξεις σας και οι άνθρωποι μπορεί επίσης να αντιληφθούν την αρνητική σας ενέργεια ως κακή στάση. Εστιάστε στο μέλλον και σε όλα τα καλά που θα εμπνεύσετε στην εταιρεία. #Προχώρα μπροστά
Έχοντας κακή γλώσσα του σώματος - Ας υποθέσουμε ότι δύο υποψήφιοι είναι πανομοιότυποι σε δεξιότητες και εμπειρία. Θέλετε να προσλάβετε το άτομο με εξαιρετική γλώσσα του σώματος (αρραβωνιασμένο, σε εγρήγορση, κάθεται όρθιο) ή αυτό με αρνητική γλώσσα του σώματος (παγωμένο, ελάχιστα ενεργοποιημένο); Χμ...νομίζω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θα προσλάμβαναν αυτόν με εξαιρετική γλώσσα του σώματος. #EnergizeYourself
Δεν δείχνετε ενδιαφέρον - Εάν συμπεριφέρεστε αδιάφορα για αυτήν τη δουλειά και συμπεριφέρεστε σαν να είναι μόνο 1 από τις 100 θέσεις εργασίας για τις οποίες παίρνετε συνέντευξη, οι άνθρωποι θα το παρατηρήσουν συχνά και θα αναρωτιούνται γιατί πρέπει να προσλάβουν κάποιον που απλώς τη βλέπει ως άλλη δουλειά. Μην είσαι αυτό το άτομο. Δείξτε τους ότι το θέλετε πραγματικά. #HighInterestPlease
Καθυστέρηση - Ένας από τους πρώτους διευθυντές μου έλεγε «Το να είσαι 15 λεπτά νωρίτερα είναι στην ώρα σου». Ζω με αυτόν τον κανόνα μέχρι σήμερα. #BeOnTimePeople
Δεν μοιράζεστε ιστορίες - Τα δεδομένα και οι αντικειμενικές δηλώσεις είναι υπέροχες στις συνεντεύξεις. Αλλά ξέρετε τι θυμάται ο κόσμος; Καταπληκτικές ιστορίες. Να είστε έτοιμοι να έχετε υπέροχες ιστορίες για να μοιραστείτε που δείχνουν πώς είστε κορυφαίος ερμηνευτής. #StorytellingRocks

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την προετοιμασία της συνέντευξής σας;

Εδώ είναι δύο δωρεάν οδηγοί που συγκέντρωσα:

500 από τις κορυφαίες ερωτήσεις και απαντήσεις συνέντευξης

Οι 10 κορυφαίες ερωτήσεις που μπορείτε να κάνετε στον συνεντευξιαστή σας

Ελπίζω να βοηθήσει!

Στην υγειά σας,

Νέλσον

Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης