Με είπε κουτσομπόλη
18/12/2021, 12:52
Μιλώντας με τον Θόδωρο Κρ. που μου έφερε τον Ριζοσπάστη χτες, του είπα ότι επί Παπαρήγα είχε γίνει συγκέντρωση στο Τιτάνια, διοργανωμένη από το Κουμμουνιστικό Κόμμα, με ανθρώπους που ήσαν μη μέλη τού ΚΚΕ, αλλά διάκειντο φιλικά προς αυτό, και του τονίσαμε πως ήταν μεταξύ άλλων και ο αντιδήμαρχος τής Καισαριανής που επρόσκειτο στον τότε Συνασπισμό. "Μου το έχεις ξαναπεί" μου είπε, και έφυγε, χαρακτηρίζοντάς με "κουτσομπόλη"!!!
Εγώ πάντα είμαι υπέρ τών συγκεκριμένων και προσωπικών αναφορών, από παιδί. Αυτό φαίνεται είναι... κουτσομπολιό...
Εγώ πάντα είμαι υπέρ τών συγκεκριμένων και προσωπικών αναφορών, από παιδί. Αυτό φαίνεται είναι... κουτσομπολιό...
18/12/2021, 13:48
Έτσι αποσπασματικά που το γράφεις, άκρη δε βγαίνει. Για το αν δηλαδή ο κ. Κρέπαπας είχε δίκαιο να σε χαρακτηρίσει έτσι, ή απλά απέφυγε να σου απαντήσει επί της ουσίας και επικαλέστηκε το χαρακτηρισμό για δικαιολογία...
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Απ: Με είπε κουτσομπόλη
20/12/2021, 13:19
Μα κι εσύ, από ότι έγραψες, δεν είναι σαφές τι του είπες (και βέβαια, τι κατάλαβε κι εκείνος...)
20/12/2021, 13:45
Είπα πως στο Τιτάνια, σε συγκέντρωση που έκανε το ΚΚΕ για μη μέλη του, ήταν και ο αντιδήμαρχος Καισαριανής που ήταν με την παράταξη που επρόσκειτο στον Συνασπισμό τής Αριστεράς και τής Πρόόδου.
20/12/2021, 14:19
Άρα σε είπε ... "κουτσομπόλη", επειδή είσαι "μαρτυριάρης" !!!
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
20/12/2021, 14:36
Βρε Γιώργο, οι "σύντροφοι" ("ένα είν' το Κόμμα", που έλεγε και ο συγχωρεμένος Χάρυ Κλυν) δεν γουστάρουν κάποιος να παρατηρεί που πάνε κλπ, ακόμα να το μάθεις ;;;
20/12/2021, 14:55
όΧΙ, ΘΕΩΡΟΎΝ ΠΩΣ ΠΡέΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ. τΟ ειΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΟ (ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΌΝΟ)