Αν κατεβαίναν ενωμένοι...
11/4/2022, 11:25
Μεγάλη προσπάθεια κάναμε για να βρούμε τα πλήρη αποτελέσματα τών γαλλικών προεδρικών εκλογών. Τελικά τα βρήκαμε στο Τουίττερ, και αναφερόμαστε σε όλες τις παρατάξεις.
Προσέξαμε ότι οι αριστεροί, οι κομμουνιστές και οι τροτσκιστές μετείχαν με τέσσερις υποψήφιους (μάλιστα οι τροτσκιστές ήσαν δύο!!!). Αν κατέβαιναν με έναν υποψήφιο αυτοί οι τέσσερις, θα ήσαν στη δεύτερη θέση.
Οπότε τώρα, μπορούν να πάρουν τ' αρ... μου!!!
Σημειώνω πως και στην Ελλάδα οι αριστερές και κομουνιστικές παρατάξεις (κόμματα) είναι τέσσερις. Μάλιστα ο επικεφαλής τής μιας απ' αυτές είναι εκατομμυριούχος!!!
Προφανώς, με πολλή ευγένεια, θα γράψω τα ίδια και μετά τις επόμενες ελληνικές εκλογές...
Προσέξαμε ότι οι αριστεροί, οι κομμουνιστές και οι τροτσκιστές μετείχαν με τέσσερις υποψήφιους (μάλιστα οι τροτσκιστές ήσαν δύο!!!). Αν κατέβαιναν με έναν υποψήφιο αυτοί οι τέσσερις, θα ήσαν στη δεύτερη θέση.
Οπότε τώρα, μπορούν να πάρουν τ' αρ... μου!!!
Σημειώνω πως και στην Ελλάδα οι αριστερές και κομουνιστικές παρατάξεις (κόμματα) είναι τέσσερις. Μάλιστα ο επικεφαλής τής μιας απ' αυτές είναι εκατομμυριούχος!!!
Προφανώς, με πολλή ευγένεια, θα γράψω τα ίδια και μετά τις επόμενες ελληνικές εκλογές...
11/4/2022, 13:45
Μωρέ εσύ (και εγώ) τα λέμε, ποιος ακούει είναι το ζήτημα...
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Απ: Αν κατεβαίναν ενωμένοι...
11/4/2022, 20:02
Το θέμα, όμως, δεν είναι αυτοί που ακούνε να είναι οι επισκέπτες της Doriforiki...
- Ενωμένοι ρεπόρτερς
- Ενωμένοι Ρεπόρτερς
- Μ. Βαρβιτσιώτης: Οι Έλληνες είμαστε ενωμένοι και όχι διχασμένοι απέναντι σε κάθε επιβουλή και απειλή
- Φύλλο 259 - ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ - της Ρένας Παπαπαναγιώτου
- «Αυτή τη φορά, στο Πράσινο Κίνημα, πρέπει να είμαστε ενωμένοι, με θάρρος, για μια πιο δίκαιη, πιο πράσινη και πιο δημοκρατική Ευρώπη!»
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης