Δορυφορική
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Αναζήτηση
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Σύνθετη Αναζήτηση
Κοινωνική Δικτύωση
Κοινωνική Δικτύωση reddit      

Επισημάνετε και μοιραστείτε την διεύθυνση του Δορυφορική στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης σας
Οι κορυφαίες λέξεις κλειδιά που έχουν επισημανθεί.
Ποστ με τις περισσότερες αντιδράσεις του μήνα
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Ημερολόγιο

Κορυφαίοι συγγραφείς
26412 Δημοσιεύσεις - 93%
1732 Δημοσιεύσεις - 6%
syndr (302)
302 Δημοσιεύσεις - 1%
48 Δημοσιεύσεις - 0%
25 Δημοσιεύσεις - 0%
3 Δημοσιεύσεις - 0%
3 Δημοσιεύσεις - 0%
2 Δημοσιεύσεις - 0%
Elytis (2)
2 Δημοσιεύσεις - 0%
JimFit (2)
2 Δημοσιεύσεις - 0%
Κορυφαίοι συγγραφείς της εβδομάδας
73 Δημοσιεύσεις - 97%
2 Δημοσιεύσεις - 3%
Στατιστικά
Τα μέλη μας είναι συνολικά 50Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η PanagiotisΤα μέλη μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 30081 θέματασε 25778 θέματα
Σύνδεση

Πήγαινε κάτω
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 26412
Ημερομηνία εγγραφής : 29/10/2010
http://kafetzi-gr.webnode.gr

Τα τρία που πρέπει να λυθούν στο ταλαίπωρο Αιγάλεω Empty Τα τρία που πρέπει να λυθούν στο ταλαίπωρο Αιγάλεω

21/4/2022, 19:17
Τρία θέματα που όποια δημοτική αρχή τα λύσει, θα έχει την εκτίμησή μας:
Το ανέκδοτο που λέγεται αίθουσα «Γιάννης Ρίτσος». Η χωρητικότητά της θα ήταν καλή για ένα χωριό 5.000 κατοίκων και όχι για το Αιγάλεω.
Οι... αστείες εξέδρες τού ανοιχτού θεάτρου μας. Είναι 10-20 πόντους πιο ψηλές από την Επίδαυρο, με αποτέλεσμα να υποφέρει η μέση, και εξαιτίας αυτού έχουμε δηλώσει δημόσια μέσω τής εφημερίδας Αιγάλεω ότι δεν θα ξαναπάμε αν δεν λυθεί.
Οι πλημμύρες στην Ιερά Οδό, 150 μέτρα περίπου από την Κηφισού, όταν βρέχει πολύ. Πλημμυρίζουν και οι δύο πλευρές τού δρόμου.
Όσο θα υπάρχουν αυτά (υπάρχουν κι άλλα προβλήματα) το Αιγάλεω θα είναι τού... πάτου

Επισκέπτης

Τα τρία που πρέπει να λυθούν στο ταλαίπωρο Αιγάλεω Empty Απ: Τα τρία που πρέπει να λυθούν στο ταλαίπωρο Αιγάλεω

22/4/2022, 05:57
Τα δύο πρώτα που αναφέρεις έχουν σχέση με τον πολιτισμό, ωστόσο υπάρχουν τομείς που έχουν προτεραιότητα. Για να φτάσει το Αιγάλεω να διορθώνει ζητήματα πολιτισμού, θα πρέπει πρώτα να έχει επιλύσει άλλα, πιο άμεσα και πιο πιεστικά προβλήματα μίας εργατούπολης. Ωστόσο, υπάρχει και το 'Ελληνικό Μολύβι' όσον αφορά στο νο1 πρόβλημα που αναφέρεις (για το 'Ι. Ρίτσος' και την ανεπάρκειά του). Το τρίτο πάλι θέμα, προφανώς υπάγεται σε... αρμοδιότητα άλλου φορές, γιαυτό και διαιωνίζεται... Κοντολογίς, μαζί σου είμαι και διαφωνία, επί της ουσίας, δεν έχω. Καλή Ανάσταση - καλό Πάσχα (όσο κι αν μπορεί να μη σημαίνουν κάτι για εσένα αυτές οι ευχές, εγώ θεωρώ σωστό και θεάρεστο να σου τις απευθύνω με αγάπη, διότι είσαι ένας έντιμος, ειλικρινής, ηθικός και ευγενής άνθρωπος)
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Admin

Τα τρία που πρέπει να λυθούν στο ταλαίπωρο Αιγάλεω Empty Απ: Τα τρία που πρέπει να λυθούν στο ταλαίπωρο Αιγάλεω

22/4/2022, 13:32
Να περάσεις να σε πληρώσω για τα ωραία σου λόγια!!!!!!! Όταν μου δίνουν τέτοιες ευχές, λέω «επίσης». Νίκο, και το Μολύβι έχει όρθιους σε κάποιες εκδηλώσεις, άρα είναι κι αυτό λίγο. Το Αιγάλεω χρειάζεται ως δήμος αίθουσα όπως η μεγάλη τών κινηματοθεάτρων τής Κουντουριώτου. Και το θέατρο, αλλά και ο Ρίτσος δεν είναι θέματα μόνο Πολιτισμού, μια και γίνονται και άλλου είδους εκδηλώσεις εκεί. Στο θέατρο θα μπορούσαν να γίνουν και προεκλογικές συγκεντρώσεις.

Τα τρία που πρέπει να λυθούν στο ταλαίπωρο Αιγάλεω Perfet18

Επισκέπτης

22/4/2022, 17:09
Το "επίσης" που λες, σε τιμά. Σε αντίθεση με εκείνον τον -κατά τα άλλα εξυπηρετικό και σχετικά λαλίστατο- τύπο στα γραφεία του 'Ρ' που μόλις του ευχήθηκα από το τηλέφωνο... μουγκάθηκε ο καημένος! Θα έπαθε, φαίνεται, κάποιο... πολιτισμικό σοκ, αφού δε θα περίμενε από κάποιον που απευθύνεται στην εφημερίδα να πιστεύει στη Θεία Ύπαρξη. Τι ανοικτοί ορίζοντες... Τώρα αυτά περί... πληρωμής ('να έρθεις να σε πληρώσω για τα λόγια σου') μην τα γράφεις δίχως εισαγωγικά, διότι μπορεί να εκληφθούν ως ειρωνεία και να παρεξηγηθείς... Εγώ, βέβαια, σε ξέρω, όμως άλλοι όχι...
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Admin

22/4/2022, 18:28
Μη γίνεσαι ακραίος σε θέμα θρησκευτικών ανταποκρίσεων!!!!!!!!!!

Επισκέπτης

22/4/2022, 23:40
Εδώ κάνεις λάθος, δεν είμαι εγώ ο ακραίος, κάποιοι άλλοι, 'τυφλωμένοι' από τις αντί-θρησκευτικές εμμονές τους, δεν διαθέτουν καν τη στοιχειώδη ευγένεια (δεν αναφέρομαι σε εσένα, φυσικά). Καλές γιορτές.
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Admin

23/4/2022, 11:03
Έτσι είναι αν έτσι νομίζετεΤα τρία που πρέπει να λυθούν στο ταλαίπωρο Αιγάλεω Eaa12

Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης