Για προδοσία στις Πρέσπες μιλάει η κ. Κωνσταντοπούλου
30/10/2018, 11:24
Ακούσαμε πριν από λίγο την κ. Κωνσταντοπούλου, πρόεδρο τού κόμματος τής Πλεύσης Ελευθερίας να μιλάει για προδοσία στις Πρέσπες. Επειδή μέσω τής εφημερίδας προτείνουμε για τις επόμενες εκλογές, ΚΚΕ και Πλεύση Ελευθερίας, αποσύρουμε την πρόταση αυτή για την τελευταία.
30/10/2018, 11:28
Δηλαδή για να καταλάβω, δεν προτείνεις πλέον την επιλογή του κόμματος της κυρίας Κωνσταντοπούλου, λόγω αυτής της συγκεκριμένης τοποθέτησης που έκανε; Για όλα τα προηγούμενα πεπραγμένα της θα την πρότεινες; Και αν ναι, γιατί δεν εξηγείς πιο αναλυτικά, αν μπορείς;
Απ: Για προδοσία στις Πρέσπες μιλάει η κ. Κωνσταντοπούλου
30/10/2018, 11:31
Μ' αρέσει που ψάχνει π.χ. αν το χρέος είναι τόσο όσο μας λένε, είναι εύστοχη. Έχει κάνει ενέργειες σε ευρωπαϊκό επίπεδο για το θέμα αυτό. Μ' αρέσει που είναι ντούρασελ, δεν κουράζεται, είναι συνεχούς λειτουργίας.
Πες μου ένα πεπραγμένο της που δεν συμφωνείς.
30/10/2018, 12:23
Admin έγραψε:Μ' αρέσει που ψάχνει π.χ. αν το χρέος είναι τόσο όσο μας λένε, είναι εύστοχη. Έχει κάνει ενέργειες σε ευρωπαϊκό επίπεδο για το θέμα αυτό. Μ' αρέσει που είναι ντούρασελ, δεν κουράζεται, είναι συνεχούς λειτουργίας.
Ένα μόνο; Προεκλογικά, όταν μαθεύτηκε ότι η μητέρα της εισέπραττε επίδομα λόγω ανήλικων (ή ανύπανδρων, δεν θυμάμαι ακριβώς) κορασίδων, τι έκανε, θυμάσαι; Αντί να ζητήσει μία απλή συγνώμη ή να πει ότι έγινε λάθος, έστω π.χ. να παραδεχθεί πως "ξεχάσθηκε η μητέρα μου να δηλώσει ότι δεν το δικαιούμαστε πλέον" εκείνη προτίμησε να βρει κίνητρο πολιτικό, σε βάρος της... Μετά ως πρόεδρος της Βουλής, ξέχασες τι αναστάτωση προκάλεσε σε όλους; Με τη συμπεριφορά της προς διάφορους παράγοντες, ξεκινώντας από μοίραρχο της ΕΛ.ΑΣ. έξω από τη βουλή, μέχρι υπάλληλο βενζινάδικου, πιστεύεις ότι ήταν η πρέπουσα; Αυτά τα ολίγα για την κυρία Κωνσταντοπούλου.
30/10/2018, 13:05
Το πρώτο, σχετικά με το επίδομα δεν το ξέρω.
Για τον μοίραρχο τής Βουλής, δεν ήταν τίποτα σπουδαίο.
Για το βενζινάδικο, μάλλον έχεις δίκιο.
Αλλά η κεντρική ιδέα μετράει, το άθροισμα τών ενεργειών και απόψεων.
Σήμερα όμως, με τα περί προδοσίας τών Πρεσπών, μου το χάλασε, γι' αυτό παύω να την προτείνω πλέον.
Για τον μοίραρχο τής Βουλής, δεν ήταν τίποτα σπουδαίο.
Για το βενζινάδικο, μάλλον έχεις δίκιο.
Αλλά η κεντρική ιδέα μετράει, το άθροισμα τών ενεργειών και απόψεων.
Σήμερα όμως, με τα περί προδοσίας τών Πρεσπών, μου το χάλασε, γι' αυτό παύω να την προτείνω πλέον.
30/10/2018, 18:24
Αυτή την ... κεντρική ιδέα όμως, δεν την βρίσκω, στα γραφόμενά σου...
30/10/2018, 18:57
Επαναλαμβάνω: Εύστοχη. Έχει κάνει ενέργειες σε ευρωπαϊκό επίπεδο για το θέμα αυτό (τού χρέους). Μ' αρέσει που είναι ντούρασελ, δεν κουράζεται, είναι συνεχούς λειτουργίας.
- Σπάθας, Κωνσταντοπούλου, Καζάκης
- Κωνσταντοπούλου: Προδοτική η συμφωνία των Πρεσπών
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης