Δορυφορική
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Αναζήτηση
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Σύνθετη Αναζήτηση
Κοινωνική Δικτύωση
Κοινωνική Δικτύωση reddit      

Επισημάνετε και μοιραστείτε την διεύθυνση του Δορυφορική στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης σας
Οι κορυφαίες λέξεις κλειδιά που έχουν επισημανθεί.
Ποστ με τις περισσότερες αντιδράσεις του μήνα
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Ημερολόγιο

Κορυφαίοι συγγραφείς
26400 Δημοσιεύσεις - 93%
1730 Δημοσιεύσεις - 6%
syndr (302)
302 Δημοσιεύσεις - 1%
48 Δημοσιεύσεις - 0%
25 Δημοσιεύσεις - 0%
3 Δημοσιεύσεις - 0%
3 Δημοσιεύσεις - 0%
2 Δημοσιεύσεις - 0%
Elytis (2)
2 Δημοσιεύσεις - 0%
JimFit (2)
2 Δημοσιεύσεις - 0%
Κορυφαίοι συγγραφείς της εβδομάδας
61 Δημοσιεύσεις - 100%
Στατιστικά
Τα μέλη μας είναι συνολικά 50Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η PanagiotisΤα μέλη μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 30067 θέματασε 25768 θέματα
Σύνδεση

Πήγαινε κάτω
syndr
Αριθμός μηνυμάτων : 302
Ημερομηνία εγγραφής : 02/12/2021

Αυτά είναι πολιτικά θέματα Empty Αυτά είναι πολιτικά θέματα

16/5/2022, 15:02
Freegossip.gr
Αυτά είναι πολιτικά θέματα Saya_n13
Μαρίνα Πατούλη ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Ποιος είναι ο ΝΕΟΣ ΕΡΩΤΑΣ της. Η Μαρίνα Πατούλη κατακεραυνώνει τον Γιώργο Πατούλη, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day”, σε βραδινή έξοδο, μετά από αρκετό καιρό.

Η Μαρίνα Πατούλη το ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ! Τι λέει για τον ΓΑΜΟ & τον ΝΕΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ της

Η Μαρίνα Πατούλη στέλνει σκληρό μήνυμα στον Γιώργο Πατούλη
Ειδικότερα, αναφέρθηκε στον Γιώργο Πατούλη και τον χαρακτήρισε “τέως σύζυγό της” και όχι “πρώην”, τονίζοντας με ύφος ότι ο τέως δεν μπορεί να γίνει ξανά νύν.
Αυτά είναι πολιτικά θέματα ΣΚΑΝΔΑΛΟ-Ποιος-είναι-ο-ΝΕΟΣ-ΕΡΩΤΑΣ-της-Μαρίνας-ΠατούληΣΚΑΝΔΑΛΟ! Ποιος είναι ο ΝΕΟΣ ΕΡΩΤΑΣ της Μαρίνας Πατούλη
Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε η Μαρίνα Πατούλη “είμαι πολύ ανανεωμένη, είμαι πολύ χαρούμενη γιατί το Μαρούσι, με τον τέως σύζυγό μου, όχι πρώην, ο τέως γράψτε το γιατί ο τέως δεν μπορεί να γίνει ποτέ νυν, ο πρώην μπορεί να γίνει. Αγωνιστήκαμε για το Μαρούσι να έχει μία αίγλη, μια ποιότητα ζωής”.

Μαρίνα Πατούλη: Το “ΠΡΙΝ”και το “ΜΕΤΑ”! Μοναδική φωτογραφία

Η σχέση της Μαρίνας Πατούλη με τον Βλάση Χολέβα
Όσον αφορά τη σχέση της με τον Βλάσση Χολέβα, επεσήμανε “για μένα μετά από μια δύσκολη και πολύ σκληρή περίοδο που μοιραστήκαμε όλοι μαζί, ξεκινάω μια νέα πορεία με έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι καταξιωμένος στον χώρο του. Ο κ. Χολέβας μου δίνει έμπνευση και θεωρώ και εγώ σε εκείνον για να κάνουμε πολύ δημιουργικά πράγματα, να είμαστε μαζί να δημιουργήσουμε, να προσφέρουμε και όλα τα άλλα θα φανούν στην πορεία. Ο έρωτας είναι ζωή”.
Σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σημείωσε “πάντως δεν αρνήθηκε ότι είναι σε σχέση με τον Βλάση Χολέβα” και ζήτησε ένα τραγούδι ερωτικό για να το αφιερώσει στην Μαρίνα Πατούλη.
“Δυνάμωσε, παιδί μου, εδώ η γυναίκα είναι ερωτευμένη, φαίνεται” κατέληξε η παρουσιάστρια.
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης