- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Επειδή είναι ασαφές...
1/6/2022, 11:10
Καλημέρα και καλό μήνα !
Επειδή δε μου αρέσει να γράφω διάσπαρτα και περί παντός επιστητού, κατάληξε σε παρακαλώ για ποιο θέμα θα ήθελες να κάνω αναρτήσεις (δίχως"ανταλλάγματα", το ξεκαθαρίζω) και ενημέρωσέ με (καλύτερα τηλεφώνησέ μου), ευχαριστώ πολύ.
Υ.Γ. Θέλω να ξέρεις ότι συνεχίζω εδώ, μόνο και μόνο από εκτίμηση στο πρόσωπό σου. Τα υπόλοιπα στα έχω εκθέσει, κατ' ιδίαν...
Επειδή δε μου αρέσει να γράφω διάσπαρτα και περί παντός επιστητού, κατάληξε σε παρακαλώ για ποιο θέμα θα ήθελες να κάνω αναρτήσεις (δίχως"ανταλλάγματα", το ξεκαθαρίζω) και ενημέρωσέ με (καλύτερα τηλεφώνησέ μου), ευχαριστώ πολύ.
Υ.Γ. Θέλω να ξέρεις ότι συνεχίζω εδώ, μόνο και μόνο από εκτίμηση στο πρόσωπό σου. Τα υπόλοιπα στα έχω εκθέσει, κατ' ιδίαν...
- Μία φωτογραφία - Πεζοδρόμιο στη Μεγάλου Αλεξάνδρου
- Μήπως επειδή δεν τον έβαλαν επικεφαλής;
- «Ακροδεξιά διαδικτυακή επίθεση στην ΠτΔ επειδή... αποχαιρέτισε τον Περικλή Κοροβέση»
- Στο Κεντάκι, το κόστος για άδεια βάρκας μέχρι 16 πόδια, είναι 21 δολάρια. Στην Ελλάδα είναι 70
- Αν και δεν είναι τροφή, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι το κάπνισμα μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την υγεία του προστάτη
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης