Καταγγελίες Κούγια Eaaaa177

05.06.2022 | 22:30
Καταγγελίες Κούγια για κύκλωμα παραπληροφόρησης στη δίκη Λιγνάδη
Αλέξης Κούγιας

Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή του

Με ανακοίνωση ο Αλέξης Κούγιας καταγγέλλει εκστρατεία παραπληροφόρησης στη δίκη Λιγνάδη. Αναλυτικά η ανακοίνωση.

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια και οι συνεργάτες του ανακοινώνουν την κατάθεση αύριο αγωγών και μηνύσεων, καταγγέλλοντας δικηγόρους, δημοσιογράφους και έναν σκηνοθέτη «ως κύκλωμα που μεθόδευσε για προσωπικούς και κομματικούς λόγους την εξόντωση Λιγνάδη».

Ακολουθεί η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Κούγια

«Δυστυχώς αναγκαζόμαστε για άλλη μιά φορά, - εμείς οι συνεργάτες του δικηγορικού γραφείου Κούγια να ενημερώσουμε με δελτίο τύπου την ελληνική κοινωνία για τα όσα πραγματικά συμβαίνουν στη δίκη Λιγνάδη.

Η εκστρατεία παραπληροφόρησης της οποίας επικεφαλής είναι η ''δημοσιογράφος'' Ναταλί Χατζηαντωνίου, με υπαρχηγούς τις κυρίες Κεφαλά και Λουκά, - τις οποίες ο επικεφαλής του γραφείου μας, κύριος Αλέξης Κούγιας, θα μηνύσει και θα ενάγει, συστηματικά με άρθρα, που περιέχουν μόνο ανακρίβειες, παραπληροφορούν την ελληνική κοινωνία για τα όσα πραγματικά αποδεικνύονται και συμβαίνουν στη δίκη Λιγνάδη, προσβάλλοντας την Πρόεδρο, τις τακτικές Δικαστές, τους Ενόρκους και τον Εισαγγελέα της έδρας, οι οποίοι διαβάζουν όσα ψέματα δημοσιοποιούν, αλλά και κάνουν συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον του επικεφαλής του γραφείου μας κ. Κούγια, ο οποίος επί τέσσερις μήνες με σεβασμό στο νόμο και την δεοντολογία των Δικηγόρων προσπαθεί να βοηθήσει το δικαστήριο να εκδώσει μια δίκαιη απόφαση.

Ενώ έχει αποδειχθεί, - με απόλυτα στοιχεία, ότι τη σκευωρία είς βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη μεθόδευσαν, για λόγους προσωπικού μίσους, ζηλοφθονίας και πολιτικής εκμεταλλεύσεως, - αλλά στο τέλος και εξυπηρετήσεως επιχειρηματικών συμφερόντων που ήθελαν να ''μπλοκάρουν'' την επένδυση στο Ελληνικό με την παραίτηση της κ. Μενδώνη, καθημερινά στις εφημερίδες και τα sites, που εργάζονται ή είναι αποκλειστικοί διαχειριστές, διαστρεβλώνουν την αλήθεια και παραπληροφορούν, - όπως έχουν κάνει και τις τελευταίες ημέρες, αποκρύπτοντας αυτό που ήδη έχει αποδειχτεί, δηλαδή την κατασκευή της σκευωρίας από τους Βασίλη Κυπαρισσόπουλο, Ναταλί Χατζηαντωνίου, Δημήτρη Καρατζά σε συνεργασία με τους δικηγόρους Μαρία Κουρτέση και Γιάννη Βλάχο, οι οποίοι δέχτηκαν να αυτοεξευτελιστούν νομικά, καταθέτοντας μηνύσεις και ζητώντας να ασκηθεί ποινική δίωξη για πράξεις που έχουν παραγραφεί προ πολλών ετών, μόνο και μόνο για να ανοίξει μιά δικογραφία και με αιτήματα αυτών των δύο ψευδομηνυτών, - Κυπαρισσόπουλου και ΝΣ, να βάλουν στη δικογραφία τέσσερις δήθεν βιασθέντες, εκ των οποίων μάλιστα ο ένας ήδη έχει εξαφανιστεί και δεν τολμά να εμφανιστεί στο Δικαστήριο, αλλά και αυτοί που εμφανίστηκαν απεδείχθησαν είτε απατεώνες και αναξιόπιστοι, όπως ο Αλί, είτε δήθεν βιασθέντες, που θυμήθηκαν ότι τους βίασαν με καθυστέρηση είκοσι ετών, ενώ προηγουμένως οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι είχαν ερωτικές σχέσεις, - όλα βέβαια είναι ψευδή, με τον κ. Λιγνάδη.

Τα συγκεκριμένα πρόσωπα αλλά και αυτοί που αναπαράγουν την ψευδή και συκοφαντική ειδησεογραφία τους, δεν έχουν δημοσιοποιήσει τίποτα από όλα αυτά.

Ενώ έχει αποδειχτεί ότι οι φερόμενοι ως βιασθέντες είναι είτε κοινοί απατεώνες, όπως ο δήθεν σωφρονιστικός υπάλληλος της Σουηδίας, είτε "επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι," έτοιμοι να διηγηθούν την πιο χοντροκομμένη και απίθανη ιστορία βιασμού τους, καθοδηγούμενοι από ένα τύπο που ζει στη Γερμανία, - τον Βασίλη Κυπαρισσόπουλο και ο οποίος δεν δίστασε με αγράμματους δικηγόρους να υποβάλλει μήνυση εις βάρος του κ. Λιγνάδη, περί του ότι δήθεν τον βίαζε επί τέσσερα χρόνια, καθημερινά, - δηλαδή περισσότερες από χίλιες φορές, χωρίς αυτό να το έχει αποκαλύψει ούτε σε ένα πρόσωπο του στενού του περιβάλλοντος, ούτε ένα δικηγόρο, μέχρι να τον ανακαλύψουν η κυρία Χατζηαντωνίου και ο σκηνοθέτης Καρατζάς, - του οποίου τις ακραίες θεατρικές επιλογές στο Εθνικό Θέατρο έκοψε ο κύριος Λιγνάδης μόλις ανέλαβε την διεύθυνσή του, και το κίνημα metoo και ΛΟΑΤΚΙ, σε μία υπόθεση βιασμού, η οποία είναι παραγεγραμμένη από το 2010. Πράγμα πρωτοφανές στα δικονομικά χρονικά!

Την τελευταία εβδομάδα εξετάστηκαν από το Δικαστήριο δύο πρόσωπα, - η κ. Γεωργία Κούρτη, την οποία το κύκλωμα είχε παρουσιάσει ως δήθεν σχέση του Λιγνάδη επί 17 έτη και η οποία δήθεν έβλεπε στο σπίτι του ανήλικα παιδιά, και ο κύριος ΝΣ, - τον οποίο το κύκλωμα παρουσίασε ως ένα κάτοικο ενός μικρού χωριού της Λακωνίας, ο οποίος ζούσε εκεί εξαιτίας των ψυχολογικών προβλημάτων, που δήθεν του δημιούργησε ο δήθεν βιασμός τού από τον κ Λιγνάδη, το Σεπτέμβριο του 2005, όταν κατ' αυτόν ο κύριος Λιγνάδης την ημέρα των γενεθλίων του, - και ενώ αυτός ήταν παρθένος από σεξουαλικές επαφές σε ηλικία είκοσι ετών (!) τον βίασε με το σίδερο του μονόζυγου μεγέθους 50 εκατοστών (!) στον πρωκτό του, μαζί με έναν άλλο άντρα 25 ετών, γνωστό του ΝΣ, τον οποίο αρνήθηκε να κατονομάσει, - χωρίς ούτε η κ. Κούρτη ούτε ο κ. ΝΣ μέχρι την ημέρα που τους ανακάλυψε η κα Χατζηαντωνίου τον ΝΣ, και την κ. Κούρτη ο δικηγόρος Γιάννης Βλάχος, ο οποίος την πρότεινε ως μάρτυρα, - να έχουν έστω διηγηθεί έστω και σε ένα πρόσωπο τίποτα από αυτά που κατέθεσαν κατά την ανάκριση στην Δικαιοσύνη, χωρίς να τους υποβληθούν στοιχειώδεις ερωτήσεις από τους Εισαγγελείς και την κυρία Ανακρίτρια που τους εξέτασαν και βάσει και αυτών των μαρτυριών συνελήφθη και είναι στις φυλακές ο Δημήτρης Λιγνάδης.


Αυτό το κύκλωμα των "δημοσιογράφων" απέκρυψε ότι στο Δικαστήριο απεδείχθη ότι η κ. Γεωργία Κούρτη δεν είναι καμμία σοβαρή μάρτυρας, αλλά αντιθέτως είναι μια δυστυχισμένη γυναίκα με ψυχολογικά και ψυχιατρικά προβλήματα, - μανιοκατάθλιψη, η οποία επί 17 χρόνια όχι μόνο δεν ήταν ποτέ σχέση του Λιγνάδη, αλλά αντιθέτως, τον παρακολουθούσε καθημερινά, περιμένοντάς τον έξω από θέατρα σε όλες τις θεατρικές παραστάσεις του, έστω για να του μιλήσει, παρακολουθούσε το σπίτι του καθημερινά, έβαζε συγγενείς της που γνώριζαν ανώτατη Δικαστή, που κατέθεσε στο Δικαστήριο, να τον πείσει να της μιλήσει έστω και μία φορά, του τηλεφωνούσε καθημερινά στο κινητό του από 60 φορές έως 400 φορές την ημέρα και όταν αυτός της μπλόκαρε το κινητό, του έστελνε δεκάδες γράμματα και στο τέλος επί τρία χρόνια δεκάδες email, ζητώντας του είτε να ικανοποιήσει ακραίες σεξουαλικές της φαντασιώσεις, είτε βρίζοντάς τον χυδαία με βρισιές πεζοδρομίου και οίκων ανοχής. Απέκρυψαν ότι ο σύζυγος αυτής της δυστυχισμένης γυναίκας, την οποία χωρίς καμμία ντροπή εκμεταλλεύτηκαν και χρησιμοποίησαν εις βάρος του κ. Λιγνάδη, έστελνε email στον κύριο Λιγνάδη ζητώντας τού συγγνώμη ενώ τον ευχαριστούσε για την κατανόηση με την οποία αντιμετώπιζε αυτή την δυστυχισμένη γυναικά και συνεργαζόταν μαζί τού για τη θεραπεία της.

Το ίδιο κύκλωμα ''δημοσιογράφων'' απέκρυψε από την ελληνική κοινωνία ότι ο στρατευμένος από αυτούς ΝΣ, - όχι μόνο δεν είναι κάτοικος αυτού του μικρού χωριού της Λακωνίας, αλλά αντιθέτως είναι μόνιμος κάτοικος Μπαλί, ζεί σε πολυτελέστατη βίλα με κήπους, τους οποίους διαφημίζει, και το επάγγελμά του είναι, - έκανε την ομοφυλοφιλία επάγγελμα, να φωτογραφίζει το σώμα του γυμνό, να φωτογραφίζει τον πρωκτό του, όπου έχει εισάγει γλαστράκια με κάκτους, να φωτογραφίζει τον πρωκτό του, - όπου έχει εισάγει ανανάδες ή μικρά πεπόνια και να φωτογραφίζει το πέος του, - είτε ουρώντας, είτε εκσπερματίζοντας στο πρόσωπο άλλων και να διαφημίζει αυτή την συμπεριφορά του, ως φωτογραφίες τέχνης, τις οποίες πουλά προς 500 έως 1000 δολλάρια, αφού προηγουμένως τις προβάλλει σε sites όπως ο ίδιος παραδέχτηκε στο Δικαστήριο.

Αυτές τις προσωπικότητες και αυτές τις συμπεριφορές ανέδειξε στο Δικαστήριο ο κ. Αλέξης Κούγιας και οδηγώντας σε κατάρρευση με τις ερωτήσεις τού όλο αυτό το κατασκευασμένο υπόβαθρο αυτών των δυστυχισμένων κα ανήθικων ανθρώπων, οι οποίοι αποτέλεσαν τους μάρτυρες κατηγορίας είς βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη, - αφού και οι υπόλοιποι μάρτυρες ήταν της ίδιας αποδεικτικής ισχύος με αποκορύφωμα έναν Φιλίππογλου, ο οποίος απεδείχθη εκτός των άλλων, ότι ήταν ένα μέλος του κινήματος στο διαδίκτυο για την αποφυλάκιση του αρχιεκτελεστή της "17 Νοέμβρη" Κουφοντίνα, - γεγονός το οποίο επίσης απέκρυψε το κύκλωμα των δήθεν αντικειμενικών δημοσιογράφων.

Αποκορύφωμα αυτής της "αντικειμενικής" ειδησεογραφίας, - οι συγκεκριμένες δημοσιογράφοι πρόσκεινται όλες σε φυλλάδες που ελέγχει ο ΣΥΡΙΖΑ, - αποτελεί και η διαστρέβλωση των όσων συνέβησαν στην τελευταία δικάσιμο, που αυτό το κύκλωμα, μαζί με ακραίους και βίαιους οπαδούς του κινήματος MeToo αλλά και των ΛΟΑΤΚΙ, - αυτόβαφτίστηκαν σε ακροατήριο του Δικαστηρίου, - ήταν οι μόνοι που ήταν στο Δικαστήριο, και όπου χωρίς τον παραμικρό σεβασμό πρός τον θεσμό της Δικαιοσύνης και στο Δικαστήριο, στους Δικαστές και τον Εισαγγελέα της έδρας, κάθε φορά που ο κ. Κούγιας αναδείκνυε την πραγματική προσωπικότητα του ΝΣ, με επικεφαλής το δικηγόρο Γιάννη Βλάχο, διέκοπταν παράνομα τη διαδικασία, γεγονός που συνέβη τουλάχιστον τρείς φορές με αποτέλεσμα τη διακοπή της δίκης και την σύλληψη μάλιστα ενός εξ αυτών, ο οποίος συνελήφθη, - γιατί εκτός των άλλων παράνομα βιντεοσκοπούσε την διαδικασία και ανακαλύψαμε, ότι από τότε που άρχισε η δίκη Λιγνάδη δεν έκανε τίποτε άλλο, παρά να αναπαράγει αναρτήσεις Καρατζά, Κυπαρισσόπουλου και Χατζηαντωνίου.

Μετά το πέρας της διαδικασίας, με επικεφαλής την κ. Χατζηαντωνίου οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι και οι ''οπαδοί'' τους διέκοψαν με απειλές και βρισιές ακόμη και πρός δημοσιογράφους της ΕΡΤ τις δηλώσεις του κ. Κούγια πρός τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αποδεικνύοντας ότι οργάνωσαν όλη αυτή την σκευωρία, όχι για να τιμωρηθεί ένας δήθεν βιαστής, αλλά μόνο και μόνο για την εξυπηρέτηση ταπεινών προσωπικών τους σκοπιμοτήτων με αποκορύφωμα τη παραπληροφόρηση του ελληνικού λαού.

Με την παρούσα ανακοινώνουμε ότι αύριο Δευτέρα 05/06/22 θα ενάγουμε τις συγκεκριμένες κυρίες και θα ενημερώσουμε για την συμπεριφορά τούς την ΕΣΗΕΑ ώστε να ληφθούν είς βάρος τους τα αρμόζοντα πειθαρχικά μέτρα».

Σημειώνεται ότι με ηλεκτρονική επιστολή που απέστειλε ο συνήγορος προς υποστήριξη της κατηγορίας, Ιωάννης Βλάχος, στην ιστοσελίδα iefimerida απαντά στις παραπάνω καταγγελίες του Αλέξη Κούγια.

«Αξιότιμες κυρίες, κύριοι, στην διαδικτυακή εφημερίδα/ιστοσελίδα σας “iefimerida.gr” σήμερα, 04. 06. 2022 και ώρα 19:06, με τίτλο “ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΛΙΓΝΑΔΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ” δημοσιεύσατε εκτενέστατη δήλωση-ανακοίνωση, που σύμφωνα με το κείμενό της φέρετε να προέρχεται από τους “συνεργάτες του δικηγορικού γραφείου Κούγια”.

Από το κείμενο που δημοσιεύσατε, δεν προκύπτει η ταυτότητα του/των συγγραφέα/-ων του. Επειδή η ανάρτησή σας, στην οποία κατονομάζομαι επανειλημμένως, βρίθει καταφανέστατων συκοφαντικών ισχυρισμών και χαρακτηρισμών που προσβάλλουν βάναυσα την προσωπική κι επαγγελματική αξιοπρέπειά μου, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΣ για τη δημοσιογραφικά απαράδεκτη πρακτική σας, να διαδίδετε στο ευρύτατο αναγνωστικό κοινό σας δηλώσεις και αναληθείς ισχυρισμούς ενός ιδιωτικού δικηγορικού γραφείου, εξυπηρετώντας με τον τρόπο αυτό αθεμίτως τα επαγγελματικά συμφέροντά του εντός κι εκτός των δικαστηρίων, χωρίς να μεριμνείτε για την άποψη των εκεί αναφερομένων προσώπων, ΖΗΤΩ να μού αποστείλετε αμέσως με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, στη διεύθυνσή μου, το πλήρες κείμενο της ως άνω ανακοίνωσης που δημοσιεύσατε, από το οποίο να προκύπτουν τα στοιχεία του/των συντάκτη/-ων του, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο αυτή περιήλθε στην εφημερίδα σας.

Με επιφύλαξη των δικαιωμάτων μου, ΙΩΑΝΝΗΣ Μ. ΒΛΑΧΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ».

«Πηγή: https://www.athensvoice.gr/greece/760693-kataggelies-koygia-gia-kykloma-parapliroforisis-sti-diki-lignadi»

_________________
Καταγγελίες Κούγια 3_eaay31