22 Ιουνίου 2022

Το Αιγάλεω θα αποτελέσει τον 6ο σταθμό των αστεριών του ελληνικού μπάσκετ για το τουρνουά 3on3 «Τάπα στη βία και το ρατσισμό».

Ανάμεσα στα μεγάλα ονόματα που θα εμφανιστούν θα βρίσκεται και ο «θρύλος» του παγκόσμιου μπάσκετ, ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Η ομιλία του «δράκου» στους συμμετέχοντες, θα έχει χαρακτήρα σεμιναρίου.

Ο ιδρυτής και επικεφαλής της Giannakis Academy, η οποία απασχολεί εκατοντάδες παιδιά, θα δώσει ξεχωριστή λάμψη στο τουρνουά, ενώ όσοι επιθυμούν, θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί του και να αποσπάσουν αυτόγραφα.

Το δημοφιλές τουρνουά που έχει γίνει θεσμός, διοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, το ΟΑΚΑ, οι τοπικοί Δήμοι και οι περιφέρειές τους, οι τοπικές Ενώσεις, καθώς και οι Σύνδεσμοι Κριτών και Διαιτητών, υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και του πρωτοποριακού προγράμματος «Ζήσε Αθλητικά». Συμπαίκτης των διοργανωτών είναι και η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο.

Επόμενη στάση…city με «δράκο» οδηγό Saya_130

Περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τις δηλώσεις συμμετοχής στο τουρνουά στο link:
https://www.aigaleo.gr/2022/06/07/to-tournoua-3ch3-streetball-gia-proti-fora-sto-aigaleo/

_________________
Επόμενη στάση…city με «δράκο» οδηγό 3_eaay31