Δορυφορική - Mέλος Online media τής Ελληνικής Δημοκρατίας
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Δορυφορική - Mέλος Online media τής Ελληνικής ΔημοκρατίαςΣύνδεση


Ειδήσεις παντός τύπου, ξεκινώντας από τα mail μας


descriptionΜήνυμα από Διεθνές Νομισματικό Ταμείο EmptyΜήνυμα από Διεθνές Νομισματικό Ταμείο

more_horiz

ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ (HQ1)

700 19th Street, N.W., Washington, D.C. 20431.

ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ.

REF:-XVGNN82010

 

Αγαπητέ δικαιούχο ταμείου,

 

Αυτό είναι για να σας ενημερώσουμε για μια πολύ σημαντική πληροφορία που θα σας βοηθήσει πολύ να σας εξαργυρώσει από όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε για να λάβετε την καθυστερημένη πληρωμή σας, λόγω υπερβολικής ζήτησης χρημάτων από εσάς τόσο από διεφθαρμένους τραπεζικούς υπαλλήλους όσο και από την Courier. Εταιρείες μετά τις οποίες το ταμείο σας παραμένει απλήρωτο σε εσάς.

 

Είμαι η κυρία Kristalina Georgieva, αξιωματούχος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ). Μπορεί να σας ενδιαφέρει να γνωρίζετε ότι έχουν φτάσει στο γραφείο μας αναφορές με τόσες πολλές αλληλογραφίες σχετικά με τον δυσάρεστο τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται άτομα σαν εσάς από Διάφορες Τράπεζες και Εταιρείες Ταχυμεταφορών/Διπλωμάτη σε όλη την Ευρώπη έως την Αφρική και την Ασία /Λονδίνο ΗΒ. Αποφασίσαμε να το σταματήσουμε και γι' αυτό διορίστηκα να χειριστώ τη συναλλαγή σας εδώ στις πολιτείες.

 

Όλοι οι κυβερνητικοί και μη προστάτες, οι ΜΚΟ, οι χρηματοοικονομικές εταιρείες, οι τράπεζες, οι εταιρείες ασφαλείας και οι εταιρείες ταχυμεταφορών που έχουν έρθει σε επαφή μαζί σας πρόσφατα, έχουν λάβει οδηγίες να αποσυρθούν από τη συναλλαγή σας και σας έχει συμβουλεύσει να ΜΗΝ απαντήσετε πλέον σε αυτές το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) είναι πλέον άμεσα υπεύθυνο για την πληρωμή σας, το οποίο μπορείτε να λάβετε το κεφάλαιό σας στον τραπεζικό σας λογαριασμό μέσω της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων.

 

Το όνομά σας εμφανίστηκε στη λίστα του προγράμματος πληρωμών με τους δικαιούχους που θα λάβουν τα χρήματά τους σε αυτήν την πληρωμή του πρώτου τριμήνου του έτους, επειδή μεταφέρουμε χρήματα μόνο δύο φορές το χρόνο σύμφωνα με τον τραπεζικό μας κανονισμό. Ζητούμε συγγνώμη για την καθυστέρηση της πληρωμής σας και παρακαλούμε να σταματήσετε να επικοινωνείτε με οποιοδήποτε γραφείο τώρα και να προσέχετε ανάλογα την πληρωμή του γραφείου μας.

 

Τώρα η νέα σας πληρωμή, Αρ. Έγκρισης Ηνωμένων Εθνών. UN5685P, Αριθμός εγκεκριμένου Λευκού Οίκου: WH44CV, Αριθμός αναφοράς-35460021, Αριθμός κατανομής: 674632 Αριθμός κωδικού πρόσβασης: 339331, κωδικός PIN: 55674 και Αρ. Άμεση (IMF) Telex επιβεβαίωσης No: -1114433; Μυστικός κωδικός αρ.: XXTN013. Το ταμείο κληρονομιάς μερικής πληρωμής σας είναι 800.000,00 $ USD. Έχοντας λάβει αυτούς τους σημαντικούς αριθμούς πληρωμών, επομένως έχετε τα προσόντα τώρα να λάβετε και να επιβεβαιώσετε την πληρωμή σας με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) Αφρικανική Περιοχή αμέσως εντός των επόμενων 168 ωρών. Σας διαβεβαιώνουμε ότι η πληρωμή σας θα λάβετε αρκεί να ακολουθήσετε τις οδηγίες και τις οδηγίες μου. Αποφασίσαμε να σας δώσουμε έναν ΚΩΔΙΚΟ, Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ: 601. Παρακαλούμε, κάθε φορά που λαμβάνετε ένα μήνυμα με το όνομα κυρία Kristalina Georgieva , ελέγξτε αν υπάρχει ΚΩΔΙΚΟΣ (601) εάν ο κωδικός δεν είναι γραμμένος, διαγράψτε το μήνυμα από το κουτί σου!

 

Σας συμβουλεύουμε να ΜΗΝ καταβάλετε περαιτέρω πληρωμές σε οποιοδήποτε ίδρυμα σχετικά με τη συναλλαγή σας, καθώς το χρήμα σας θα μεταφερθεί σε εσάς απευθείας από την πηγή μας. Η μόνη πληρωμή που απαιτείται στην τράπεζα είναι μόνο η προμήθεια πιστοποιητικού εκκαθάρισης του ΔΝΤ, ώστε η τράπεζα να μπορεί να αποδεσμεύσει τα συνολικά χρήματά σας στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

 
 

Ελπίζω ότι αυτό είναι ξεκάθαρο. Οποιαδήποτε ενέργεια αντίθετη με αυτήν την οδηγία γίνεται με δική σας ευθύνη. Να θυμάστε ότι χρειάζεται μόνο να πληρώσετε το τέλος εκκαθάρισης πιστοποιητικού του ΔΝΤ στην τράπεζα και όχι πρόσθετη χρέωση.


 Μήνυμα από Διεθνές Νομισματικό Ταμείο Saya_s15Έχουμε ήδη καταθέσει το συνολικό σας κεφάλαιο στη σωστή τράπεζα πληρωμής Ευρωπαϊκή τράπεζα επενδύσεων. Θέλω να επικοινωνήσετε με την Έγκριση για να λάβετε το συνολικό σας κεφάλαιο σε καλή κατάσταση χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση ή πρόσθετες χρεώσεις.

 

Απαντήστε σε αυτό το e-mail της Τράπεζας στη διεύθυνση (www.europeaninvestmentbankeib@gmail.com)

 

Το χρήμα σας θα αποδεσμευτεί στον τραπεζικό σας λογαριασμό μόλις επικοινωνήσετε με την τράπεζα.

Επικοινωνήστε με το όνομα διαχειριστή τράπεζας. Δρ EDMUND GREGORY

 

Με σεβασμό

 

Χαιρετισμοί,

κα Kristalina Georgieva, (I.M.F)(601)


_________________
Μήνυμα από Διεθνές Νομισματικό Ταμείο Vlcsna11

Οι καλύτερες τιμές στις διαφημίσεις: Διαφημιστείτε στην ιστοσελίδα μας Δορυφορική, εδώ, με κόστος που ξεκινάει από 2 το κατώτερο και 36 € το ανώτερο το μήνα, συμπεριλαμβανομένου τού ΦΠΑ! Επικοινωνήστε με το egaleo1@yandex.com


Μήνυμα από Διεθνές Νομισματικό Ταμείο 3_eaay31 Μήνυμα από Διεθνές Νομισματικό Ταμείο 2_naya21 Μήνυμα από Διεθνές Νομισματικό Ταμείο 6_sca24 

Μήνυμα από Διεθνές Νομισματικό Ταμείο 10_y-s14 Μήνυμα από Διεθνές Νομισματικό Ταμείο 5_eyaa24
privacy_tip Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
replyΑπάντηση στη Θ.Ενότητα