Ένας αγώνας που δεν θέλω να θυμάμαι...
26/2/2024, 12:30
Ο Γιάννης Τσίκας, ο Φραγκίσκος Μαρτίνος (στο βάθος) και λίγο ο τερματοφύλακας Μυλωνάς, είναι οι τρεις Αιγαλιώτες ποδοσφαιριστές που φαίνονται καθαρά σε αυτό το στιγμιότυπο.
[Πηγή: Αρχείο της εφημερίδας 'Αθλητική Φωνή' (φύλλο Δευτέρας 27.2.1978)].
Στις 26 Φεβρουαρίου του 1978 το "νεοφώτιστο" στην Α' Εθνική Κατηγορία Αιγάλεω υποδέχθηκε στο δημοτικό μας γήπεδο την πανίσχυρη εκείνη την εποχή -και μετέπειτα "νταμπλούχο" Α.Ε.Κ.- επί της οποίας προηγήθηκε με σκορ 2-0 έως περίπου τα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου (τα γκολ πέτυχαν ο αείμνηστος Χατζησκουλίδης στο 9’ και ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος στο 41’). Όσα όμως συνέβησαν στη συνέχεια, συνθέτουν ένα «ομιχλώδες» και οδυνηρό σκηνικό για την ομάδα μας (τελικό σκορ 4-2 υπέρ της «Ένωσης»).
- «Για να ολοκληρωθεί η εγκληματική οργάνωση χρειάζεται και ένας λογιστής και ένας δικηγόρος»
- Χ. ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ: Ένας χρόνος αναξιοπιστίας, ένας χρόνος καταστροφικών πολιτικών για τους ΠΟΛΛΟΥΣ
- Θα βγάζω τα β... μου άμα θέλω, είπε η Μποφίλιου
- Θέλω να συνεργαστούν Νέα Αριστερά, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και Ζωάρα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης