Θα βγάζω τα β... μου άμα θέλω, είπε η Μποφίλιου Bofilioy
EUROKINISSI/ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ


Η αποστομωτική απάντηση στα τρολ του διαδικτύου - «Θα κάνω ό,τι γουστάρω. Να φοράω στενά ρούχα άμα θέλω, να βγάζω τα β...ά μου άμα θέλω»
Απαντήσεις στα αρνητικά σχόλια των τρολ του διαδικτύου σχετικά με τη φωτογράφισή της στο Λονδίνο τον περασμένο Δεκέμβριο έδωσε η τραγουδίστρια Νατάσσα Μποφίλιου, δηλώνοντας ότι θα συνεχίσει να ντύνεται όπως θέλει.
Μιλώντας στο podcast του Pride Radio 986 η Μποφίλιου εκτίμησε και τους λόγους που βρέθηκε στο επίκεντρο των επικρίσεων για τη φωτογράφισή της στο Λονδίνο. Όπως είπε, ο κυριότερος λόγος, πίσω από την επίθεση που δέχθηκε ήταν ότι «ο κυριότερος λόγος νομίζω που έγινε όλο αυτό, δεν είναι επειδή είμαι γυναίκα. Είναι επειδή είμαι γυναίκα, αριστερή και έχω το θάρρος της γνώμης μου».

Παράλληλα σημείωσε ότι «τα σχόλια που έγιναν για τη γούνα που φόρεσα στο Λονδίνο, είναι τόσο παρωχημένα, τόσο πασέ, τόσο γελοία και οι άνθρωποι που τα λένε –αν θες την προσωπική μου άποψη- δεν τα πιστεύουν»


Υπογράμμισε ότι «έχω κριθεί πολλές φορές για την εικόνα μου, και από τη μία πλευρά και από την άλλη. Δηλαδή έχω κριθεί για την εικόνα μου, γιατί δεν μπορώ να είμαι έντεχνη τραγουδίστρια και να είμαι ντυμένη έτσι. Δε μπορώ να τραγουδάω αυτό το είδος μουσικής και να έχω τα μαλλιά μου σε αυτό το χρώμα. Πρέπει να αδυνατίσω γιατί δεν γίνεται να φοράω στενά ρούχα. Έχει έρθει καλλιτέχνιδα και μου έχει πει “μα δε μπορεί να είσαι με αυτά τα παραπάνω κιλάκια και να φοράς τόσο στενά ρούχα, πρέπει να φοράς φαρδιά ρούχα».

Όπως τόνισε «θα κάνω ό,τι γουστάρω. Να φοράω στενά ρούχα άμα θέλω, να βγάζω τα β...ά μου άμα θέλω, να τα βάζω μέσα άμα θέλω. Ένιωθα την ανάγκη να το διεκδικήσω, χωρίς να έχω τα εργαλεία να τοποθετηθώ σε αυτό και να το εξηγήσω».
avgi.gr

_________________
Θα βγάζω τα β... μου άμα θέλω, είπε η Μποφίλιου 3_eaay31