Καλημέρα σας,
Ονομάζομαι Αποστόλου Χρήστος, και είμαι 27 χρονών. Έχω δημοσιεύσει την πρώτη Ελληνική δωρεάν εφαρμογή κινητών, το Ksou Ksou & το KatsaridoKsouKsou, η οποία σου δίνει την δυνατότητα να απωθήσεις οποιοδήποτε κουνούπι & κατσαρίδες γύρω σου με το πάτημα ενός κουμπιού. Έχετε δημοσιεύσει και παλιότερα κάποια εφαρμογή μου. Η εφαρμογή είναι εύχρηστη και απλή ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλες τις ηλικίες. Με το πάτημα ενός κουμπιού απλά ενεργοποιείται από το ηχείο σας ένα αρχείο ήχου & κρουστικοί ήχοι που δεν μπορεί να το αντιληφθεί το ανθρώπινο αυτί εξαιτίας των ιδιαίτερων συχνοτήτων. Παρόλα αυτά οι συχνότητες του αρχείου που παίζουν είναι ιδιαίτερα ενοχλητικές για τα κουνούπια & τις κατσαρίδες. Οπότε το μόνο που του μένει είναι να το βάλει στα "πόδια"!
Οι εφαρμογές βρίσκονται δωρεάν εδώ:
Η εφαρμογές αριθμούν ήδη πάνω από 220.000+ ενεργούς χρήστες.
Προτεινόμενος τίτλος: Ξου Ξου! - Οι πρώτες Ελληνικές δωρεάν εφαρμογές κινητών που απωθούν τα κουνούπια & τις κατσαρίδες μέσω του ήχου για τρίτη χρονιά ΜΑΖΙ ΜΑΣ!
Σας αποστέλλω το ολοκληρωμένο δελτίο τύπου και μερικές φωτογραφίες μαζί.
*Θα σας παρακαλούσα οποιαδήποτε αναφορά γίνει σε εμένα να γίνει ως Αποστόλου Χρήστος, χωρίς τίτλους. Σκέτο Αποστόλου Χρήστος. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά*
Ενημερώστε με αν σας είναι εύκολο με το link δημοσίευσης.
Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!
Με εκτίμηση,
Αποστόλου Χρήστος.
Ονομάζομαι Αποστόλου Χρήστος, και είμαι 27 χρονών. Έχω δημοσιεύσει την πρώτη Ελληνική δωρεάν εφαρμογή κινητών, το Ksou Ksou & το KatsaridoKsouKsou, η οποία σου δίνει την δυνατότητα να απωθήσεις οποιοδήποτε κουνούπι & κατσαρίδες γύρω σου με το πάτημα ενός κουμπιού. Έχετε δημοσιεύσει και παλιότερα κάποια εφαρμογή μου. Η εφαρμογή είναι εύχρηστη και απλή ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλες τις ηλικίες. Με το πάτημα ενός κουμπιού απλά ενεργοποιείται από το ηχείο σας ένα αρχείο ήχου & κρουστικοί ήχοι που δεν μπορεί να το αντιληφθεί το ανθρώπινο αυτί εξαιτίας των ιδιαίτερων συχνοτήτων. Παρόλα αυτά οι συχνότητες του αρχείου που παίζουν είναι ιδιαίτερα ενοχλητικές για τα κουνούπια & τις κατσαρίδες. Οπότε το μόνο που του μένει είναι να το βάλει στα "πόδια"!
Οι εφαρμογές βρίσκονται δωρεάν εδώ:
- https://www.christosapostoloudev.eu/ksouksou &
- https://www.christosapostoloudev.eu/katsaridoksouksou
Η εφαρμογές αριθμούν ήδη πάνω από 220.000+ ενεργούς χρήστες.
Προτεινόμενος τίτλος: Ξου Ξου! - Οι πρώτες Ελληνικές δωρεάν εφαρμογές κινητών που απωθούν τα κουνούπια & τις κατσαρίδες μέσω του ήχου για τρίτη χρονιά ΜΑΖΙ ΜΑΣ!
Σας αποστέλλω το ολοκληρωμένο δελτίο τύπου και μερικές φωτογραφίες μαζί.
*Θα σας παρακαλούσα οποιαδήποτε αναφορά γίνει σε εμένα να γίνει ως Αποστόλου Χρήστος, χωρίς τίτλους. Σκέτο Αποστόλου Χρήστος. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά*
Ενημερώστε με αν σας είναι εύκολο με το link δημοσίευσης.
Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!
Με εκτίμηση,
Αποστόλου Χρήστος.
Christos Apostolou IT Developer & Agronomist (BSc in Agriculture) T: +30 6944042251 E: [email=info@christosapostoloudev.eu%20&%20capostolouagr@yahoo.com]info@christosapostoloudev.eu & capostolouagr@yahoo.com[/email] www.christosapostoloudev.eu Greece & United Kingdom | ||
- 90 χρόνια πέρασαν από τις πρώτες δημοτικές εκλογές στην πόλη μας
- Δωρεάν rapid tests στο Δήμο Αιγάλεω – Τρίτη 5 και την Πέμπτη 7 Ιουλίου
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης