"Ταξίδι στ' Αστέρια" σε κόμικς!
5/6/2024, 14:25
Τους γνωρίσαμε τα πρώτα χρόνια της ελληνικής τηλεόρασης, σαν πρωταγωνιστές μίας εξαιρετικής διαστημικής σειράς και όλοι τους θυμόμαστε: Ο κυβερνήτης του διαστημόπλοιου ήταν ο γοητευτικός Τζέιμς Κερκ, ο εξωγήινος Σποκ με τα μυτερά αυτιά ήταν ο αινιγματικός ύπαρχός του, ενώ την τριάδα συμπλήρωνε ένας γιατρός, ο Δρ. Μακόυ. Το ΣΤΑΡ ΤΡΕΚ είχε μπει για τα καλά στη ζωή μας απ' την οποία δεν θα έφευγε ποτέ, αφού διάφορες παρεμφερείς σειρές συνεχίζουν να παράγονται!
Ωστόσο, ενδιαφέρον έχει να δούμε τη μεταφορά των περιπετειών του διάσημου 'Εντερπράιζ σε εικονογραφημένη μορφή, κάτι που πραγματοποιήθηκε σχεδόν με την έναρξη του σίριαλ!
Τα πλήρη στοιχεία για τεύχη, εκδόσεις, δημιουργούς κλπ μπορείτε να απολαύσετε από τον παρακάτω σύνδεσμο (link)
Star Trek Comics checklist
5/6/2024, 18:15
Έδωσες ρέστα πάλι. Και είπαμε: Εσύ είσαι ο γοητευτικός Κερκ κι εγώ ο αινιγματικός Σποκ!!!
5/6/2024, 18:42
Διαχειριστής έγραψε:Έδωσες ρέστα πάλι. Και είπαμε: Εσύ είσαι ο γοητευτικός Κερκ κι εγώ ο αινιγματικός Σποκ!!!
Κι ο Δρ. Μακόυ ποιος είναι;;; Εδώ σε θέλω...
6/6/2024, 02:37
αΝ ΒΡΕΘΕΊ ΚΑΙ ΤΡΊΤΟς ΤΡΕΛΌς (ΕΝΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ) ΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ, ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΟΥ (ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ
6/6/2024, 08:22
Διαχειριστής έγραψε:αΝ ΒΡΕΘΕΊ ΚΑΙ ΤΡΊΤΟς ΤΡΕΛΌς (ΕΝΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ) ΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ, ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΟΥ (ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ
Ένας που "έσκασε μύτη" πρόσφατα (έγραφε για τα κόμικς) έχει εξαφανιστεί εδώ και μέρες...
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης